خبر فوری

شناسایی مناطق دارای تنش آبی در هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، امین قصمی گفت: تاکنون هیچ مورد مشکوک یا مثبت به ویروس کرونا در سطح همکاران، خانواده همکاران، پرسنل بخش خصوصی و پیمانکاران مشاهده نشده است.

وی همچنین به اقدامات انجام شده در راستای صیانت از سلامت کارکنان اشاره کرد و گفت: در این راستا اقداماتی از جمله تشکیل کمیته مقابله با شیوع بیماری کووید ۱۹، انجام دورکاری برای کارکنان دارای بیماری و شرایط خاص، حذف دستگاه انگشت نگاری ثبت ورود و خروج، ضد عفونی محیط اداری بصورت مستمر، تأمین و توزیع لوازم بهداشتی و حفاظتی برای پرسنل در محیط پر ریسک، ایجاد ساز و کار لازم برای به حداقل رساندن تردد در محیط اداری و توسعه خدمات غیر حضوری به مشترکین، ایجاد بستر برای ارتباطات غیر حضوری و.. صورت گرفته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان ادامه داد، از زمان شیوع ویروس کرونا، اقداماتی از جمله توزیع لباس مخصوص (گان)، دستکش و ماسک در محیط کاری پرسنل نیروهای خدمات، عملیاتی، تصفیه خانه و همچنین تهیه ۹ هزار لیتر در هفته محلول گندزدای ۰.۱ درصد جهت ضدعفونی سایت‌های تصفیه خانه‌های آب، فاضلاب، ایستگاه‌های پمپاژ، مکان‌های اداری صورت گرفته است.

وی همچنین به همکاری این شرکت با سازمان‌ها و گروه‌های مردمی در ضد عفونی اماکن عمومی اشاره کرد و گفت: آبفای هرمزگان، محلول‌های گندزدایی و همچنین ماشین الات خود را برای این کار اختصاص داده است.

اتخاذ راهکار جدید برای قرائت کنتور در شرایط کرونایی

قصمی در ادامه به نحوه ارتباط با مشترکین در راستای وصول مطالبات اشاره کرد و گفت: دستور وزیر نیرو در راستای مهلت پرداخت قبوض مشترکین نیز در هرمزگان مورد توجه قرار گرفت و اطلاع رسانی لازم در این خصوص صورت گرفت. همچنین به منظور وصول مطالبات افرادی که تمایل به انباشته شدن قبوض خود را نداشتند راهکار جایگزین اعلام کردیم.

به گفته وی، از ابتدای امسال پیامک صورتحساب و همچنین پیام‌های صوتی برای اطلاع از بدهی‌ها به مشترکین ارسال شده تا در صورت تمایل نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

مدیرعامل آبفای هرمزگان از دیگر اقدامات شرکت را انجام قرائت کنتور بصورت خود اظهاری مشترکین با استفاده از سامانه پیامکی، صدور قبض بصورت علی الحساب برای مشترکینی که نسبت به اعلام شماره مصرفی اقدام نکرده‌اند، استفاده از ظرفیت نیروی انسانی قرائت برای وصول مطالبات و پیگیری و تماس تلفنی با مشترکین و ارسال قبوض بصورت پیامکی به تمامی مشترکین شهرهای استان با قراردادن لینک پرداخت مستقیم عنوان کرد.

تشکیل کارگروه یکپارچه سازی و کمیته انتخاب و انتصاب مدیران

قصمی در ادامه به اقدامات انجام شده در خصوص یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی اشاره کرد و گفت: به منظور تسریع در نهایی شدن این طرح، اقدام به تشکیل کارگروه یکپارچه سازی، تشکیل کمیته انتخاب و انتصاب مدیران شهرها، انتخاب و صدور ابلاغ مدیران شهرستان‌های استان، انعقاد قرارداد کارشناسی برای عملیات تحویل و تحول دارایی‌ها، بدهی‌ها و تعهدات شرکت آب و فاضلاب روستایی برابر دستورالعمل ابلاغی شرکت مهندسی، برگزاری دوره‌های آموزشی کردیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان افزود: یکپارچه سازی سیستم جامع مشترکین آبفا، طراحی سیستم جامع مشترکین و بررسی بانک اطلاعاتی آبفای روستایی جهت کانورت اطلاعات، یکپارچه سازی و تجمیع تمامی قراردادهای بهره برداری، نگهداری و تعمیرات خدمات مشترکین و سامانه‌های گندزدایی شهری و روستایی، ناحیه بندی شهرستان با توجه به پراکندگی و تراکم روستاها از دیگر اقداماتی است که اجرا یا در دستور کار است.

وی همچنین به منابع آبی استان پس از یکپارچه سازی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۴۳ درصد از منابع آبی از چاه‌ها، ۱۵ درصد آبشیرین کن‌ها، ۳۴ درصد سدها و ۸ درصد آب تصفیه شده تأمین می‌شود.

به گفته قصمی، آبفای هرمزگان برای گذر از بحران در شهرستان‌های دارای تنش، سه شهرستان را در این مرحله در نظر گرفته است که به دلیل پراکندگی روستاها، نامتعارف بودن تولید، فرسودگی تأسیسات و کمبود منابع آبی برنامه ریزی لازم برای آنها پیش بینی شده است. ضمن اینکه سایر شهرستان‌ها نیز طبق برنامه پیش خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری مهر

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید