روایت معاون وزیر جوانان از مشکلات جنسی جامعه/ دپارتمانی که باید برای جلوگیری از "تهدیدات آینده" ایجاد شود

یک فعال اصلاح‌طلب که سابقه استعفا از نمایندگی در مجلس ششم را دارد؛ به تازگی از لزوم همراهی با مردم سخن گفته است!

پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان – «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

مشکل جنسی را چطور حل کنیم؟!

روایت معاون وزیر جوانان از مشکلات جنسی جامعه

روایت معاون وزیر جوانان از مشکلات جنسی جامعه/ دپارتمانی که باید برای جلوگیری از "تهدیدات آینده" ایجاد شودمحمدمهدی تندگویان معاون ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا با تأکید بر لزوم تاب‌آوری زوجین در روابط جنسی برای جلوگیری از روابط خارج از خانواده گفته است: مشاور باید از پیش اخلاق و رفتار همسران را پایش کند و روش‌های درست تاب‌آوری در روابط جنسی و اخلاقی را به آنها آموزش بدهد. اگر این اتفاق بیفتد، ۹۰ درصد  مشکلات (در بحث روابط خارج از خانواده) حل خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که به نظر شما چرا شخص متاهل به ارتباط با افراد دیگری جز همسر خود سوق پیدا می‌کند؟ گفت: این مشکل به دلیل عدم توجه ما به موضوعات روانی و مهارت‌های زندگی است، زیرا مهارت کافی در زوجین وجود ندارد و  زوجین پاسخگوی درخواست‌ها و نیازهای همدیگر نیستند. البته که همه مشکلات مادی نیست و مسائل زوجین عمدتا روحی است.

تندگویان در بحث ازدواج سفید نیز با بیان اینکه افرادی که ازدواج سفید می‌کنند بحث مالی و اقتصادی ندارند، زیرا آنها همه امکانات دارند و فقط حاضر نیستند متعهد شوند، گفته است: یکی از آسیب‌هایی که وجود دارد، سرنوشت فرزندان ناشی از این نوع روابط است که ناخودآگاه هم ممکن است به وجود بیاید. این کودکان چه سرنوشتی خواهند داشت؟ این کودکان بالاخره قرار است در آینده در مدرسه ثبت‌نام شوند و شناسنامه می‌خواهند، در حالی که ثبت رسمی نشده‌اند. در آینده اگر چنین مشکلی باشد با فاجعه مواجه می‌شویم. به همین خاطر اگر جوانان به دفاتر مشاوره مراجعه کنند و همه تبعات رابطه‌های ازدواج سفید به آنها گفته شود، نسبت به آن چیزی که فکر می‌کنند، درست انتخاب کرده‌اند، روشن خواهند شد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره رابطه‌های ساندویچی که اصطلاحا برای تعدد رابطه‌های جنسی عنوان می‌شود، نیز تصریح می‌کند: این واژه‌ها را قبول ندارم، اما بالاخره اتفاقاتی در اجتماع رخ داده است و ما باید فکری برای این موضوع کنیم. یکی از توصیه‌هایی که داریم اجباری شدن استفاده از مشاوره است‌.[۱]

*مسئله رفع معقول نیاز جنسی مورد تأکید نظام اسلامی قرار دارد.

ضمن اینکه اقتضای عقلانی برای جامعه هم اینست که سیاست‌گذاران و مسئولان آن متوجه ۵ نیاز اصلی بشر که به ترتیب شامل امنیت، خوراک، پوشاک، مسکن و رفع نیاز جنسی است، باشند.

اگرچه “ازدواج” یکی از اصلی‌ترین راه‌های رفع نیاز جنسی است و موجب آرامش می‌شود اما به نظر می‌رسد ایراداتی فرایندی هم در قضایایی مثل مشکلاتی که تندگویان به آنها اشاره کرده وجود دارد!

یعنی در بحث نیاز جنسی برای کسانی که دچار مشکل در روابط هستند، برای جوانانی که به سن ازدواج دائم نرسیده‌اند و برای کسانی که دچار تجرد هستند؛ نه اصل مسئله مورد اتفاق نظر هست و نه برخی راهکارهای پیشنهادی مسئولان فعلی برای آن چندان معقول و اسلامی است.

دغدغه‌های مطرح شده از سوی تندگویان تا میزان زیادی صحیح هستند اما به نظر می‌رسد راهکارهای اصلی و خاصّه راهکارهای اسلامی به هر دلیلی در این زمینه در نظر گرفته نمی‌شود!

مقوله‌ای که همانطور که اشاره کردیم برای آن اولا به اتفاق نظر نیاز است و ثانیا به یک عزم معقول و اسلامی. زیرا اسلام ناب و شرع مقدس برای تمام مقولات مورد نیاز آحاد جامعه و از جمله مقوله پیش‌گفته راهکارهای معقولی دارد که باید برای اداره بهتر جامعه نسبت به آنها عنایت بیشتری داشت.

توجه به تجربیات موفق در کشورهای دیگر در این زمینه هم یک ضرورت به نظر می‌رسد.

***

نگاهی به قرائت تازه ستاد چپ از فعالیت سیاسی

این نماینده مستعفی از لزوم همراهی با مردم می‌گوید!

روایت معاون وزیر جوانان از مشکلات جنسی جامعه/ دپارتمانی که باید برای جلوگیری از "تهدیدات آینده" ایجاد شود

جلال جلالی‌زاده، فعال اصلاح‌طلب و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم در بخشی از یک مصاحبه با شماره سه‌شنبه گذشته روزنامه آرمان امروز پیرامون وضعیت اصلاح‌طلبان اظهار کرده است:

“من معتقدم که شترسواری دولا دولا نمی‌شود و اصلاح‌طلبان باید با مردم صادق باشند. یا رومی روم یا زنگی زنگ؛ اصلاح‌طلبان یا باید با مسئولان باشند یا با مردم و نمی‌شود مردم را در هنگام سختی و دشواری رها کنند و فقط در زمان انتخابات به فکر مردم باشند.”[۲]

*این نظر ابراز شده در واقع یک قرائت آنارشیستی از سیاست است.

همان محتوایی که حجاریان در توییت پساانتخاباتی خود با عنوان “مرگ اصلاحات صندوق‌محور” از آن یاد کرده بود…

در اینجا با مردم بودنی که آقایان مدعی هستند به معنی ضدیت با نظام اسلامی است وگرنه کیست که نداند رجال هسته سخت اصلاحات طبق اذعان خودشان به مردم به مثابه لشکر قابلمه بدست‌هایی می‌نگرند که صرفا باید در براندازی نظام بعنوان سرباز عمل کنند.

کما اینکه شخص آقای جلالی‌زاده نیز به استعفای از سمت نمایندگی مردمی که در مجلس ششم به او رأی داده بودند، مفتخر است و از این حیث نیز بیشتر می‌توان به نمایش با مردم‌بودن ایشان پی برد!

از سوی دیگر بایستی متوجه این منظور آقای جلالی‌زاده هم بود که مرادش از مردم، در واقع کسانی هستند که با تشویق اصلاح‌طلبان دست به تحریم انتخابات زدند و رأی ندادند.

در این وجه هم ژست با مردم بودن! غلط است زیرا اساساً شأن یک حزب و یک رجل سیاسی این است که اگر مردم یا حکومت اشتباهی کردند؛ آنرا گوشزد کند نه اینکه در سمت اشتباه لانه‌گزینی کند.

اسم این رفتار هم شترسواری دولا دولا نیست!

بلکه این رسم سیاست‌ورزی و سیاست‌ورز اصولی است که همواره حرکت میانه، حرکت اعتدالی و حرکت اصلاحی داشته باشد تا امنیت و اقتصاد و دین مردم به بهترین شکل ممکن تأمین شود.

***

دپارتمانی که باید برای جلوگیری از “تهدیدات آینده” ایجاد شود

روایت معاون وزیر جوانان از مشکلات جنسی جامعه/ دپارتمانی که باید برای جلوگیری از "تهدیدات آینده" ایجاد شود

مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اخیرا در یک توییت نوشته است:

“تجربه ویروس دستکاری شده کرونا نشان داد که بایست در زمینه شناخت و مقابله کامل با تهدیدهای راهبردی و جدید، نسبت به تأسیس مرکز پژوهشی ویژه اقدام می کردیم و اکنون هم در دولت سیزدهم باید تأخیر خود را جبران کنیم. “[۳]

*آقای میرسلیم درست می‌گویند اما پیدا نیست که به سابقه و ملاحظات مربوط به این خواسته خود چقدر آشنایی دارند!

ایشان باید بدانند که مقام معظم رهبری طی بیاناتی در سال ۹۲ پیرامون پیشنهادی مبنی بر لزوم تأسیس یک اندیشکده راهبردی و پیش‌بینی کننده رخدادها در ایران، فرمودند که این حرف کاملا درستی است و من تأیید می‌کنم. [۴]

ضمن اینکه معظم‌له بارها و بارها بر لزوم “تحلیل صحیح” و ترویج آن و نیز تفرّس یا همان پیش‌بینی دقیق آینده هم تأکید کرده‌اند.

فرجام آن پیشنهاد و آن تأکیدات مقام معظم رهبری چه شد؟

بزرگترین تهدیدات متوجه ایران طی یک دهه اخیر از جمله سیاه‌نمایی، بی‌فرجامی برجام، جاسوس‌بازی در پرونده برجام، گرانی، “تحریم انتخابات” و از همه مهمتر فتنه اقتصادی که تاکنون شاهد ۲ پیش‌لرزه آن در دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ بوده‌ایم؛ عمدتا از سال‌ها قبل پیش‌بینی شده و راهکارهای جلوگیری و رفع آنها هم ارائه شده بود.

مسئولان مرتبط آیا در جریان هستند که طی دهه آینده با تهدیداتی از جمله در بحث “جنگ آینده” و یک “تهدید ۲۰ ساله” مواجه هستیم که بی‌توجهی به آنها می‌تواند خطرات بزرگی را شامل شود!؟

دغدغه آقای میرسلیم یک دغدغه درست است که البته پرداختن به آن زحمت بسیاری دارد و کار جهادی را طلب می‌کند.

***

۱_ https://www.ilna.news/fa/tiny/news-۱۱۰۱۴۳۲

۲_ https://www.armanmeli.ir/fa/main/print/۳۱۸۳۵۵

۳_ https://www.isna.ir/news/۱۴۰۰۰۴۲۲۱۵۵۶۴/

۴_ https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=۲۳۳۵۳

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید