قهرمانی با سرمربی ایرانی و تنها با یک ست باخته؛ قهرمانی برازنده شماست

هرمزبان – والیبال ما از سال 2011 تا امروز 4 بار متوالی عنوان قهرمانی بازی های آسیایی را کسب کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، ما در سال 2011 در تهران و در سال 2013 در امارات قهرمان شدیم، در سال های 2015 و 2017 هم می توانستیم قهرمان شویم اما در سال 2015 تیم ملی ب و در سال 2017 تیم جوانان ما در مسابقات شرکت کردند و قهرمان نشدند، در سال 2019 در تهران و در سال 2021 هم در ژاپن 2 بار دیگر عنوان قهرمانی مسابقات جام ملتهای والیبال آسیا را به دست آوردیم. ژاپن در این مسابقات 9 بار قهرمان شده و تیم ملی والیبال ایران 4 بار این عنوان را به دست آورده است، کره جنوبی 4 بار، چین 3 بار و استرالیا یک بار عنوان قهرمانی در آسیا را به دست آورده اند.
ایران در این مسابقات 4 بار میزبان بوده که در 2 میزبانی قهرمان شده و نکته جالب این که برای اولین بار در شرق آسیا قهرمان مسابقات شدیم و مهم تر از آن این که تیم ملی والیبال کشورمان در این مسابقات بعد از 2 باخت متوالی برابر ژاپن در مسابقات لیگ جهانی و المپیک، بالاخره توانست حریف را در خانه اش آن هم با نتیجه شایسته 3-0 شکست داده و عنوان قهرمانی در این مسابقات را به دست بیاورد.
تیم ملی والیبال کشورمان در حالی قهرمان شد که با تغییرات بسیار نسبت به تیم المپیک خود راهی این مسابقات شده بود و با ترکیب مردانی که تنها 3 یارش از تیم اصلی المپیک بودند، قهرمانی را در این مسابقات به دست آورد، حالا نسل جوان والیبال ما در غیاب نفراتی مثل میثم صالحی و صابر کاظمی و با ستاره های جوانی مثل جواد کریمی، امیر حسین توخته، علی اصغر مجرد و … بر بام آسیا ایستاد، این تیم لیاقت قهرمانی را داشت، تیمی که در 7 بازی با 21 ست برده و تنها یک ست باخته قهرمان شود واقعا لایق قهرمانی است، آن هم در حالی که ژاپن میزبان تنها با 3 تغییر نسبت به تیم المپیکش 2 باخت داشت و 8 ست هم به رقیبان خود داد.
والیبال ایران در بدترین شرایط خود به لحاظ روحی و روانی طی سال‌های گذشته پا به مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن گذاشت. ما پیش از این در دو رقابت مهم یعنی لیگ ملت‌ها و المپیک نتایج نا امید کننده‌ای کسب کرده بودیم. تیم ملی والیبال ایران ابتدا در لیگ ملت‌ها بعد از چند نتیجه ضعیف رتبه دوازدهمی را کسب کرد و همین موضوع باعث شد که ایران در رده بندی فدراسیون جهانی والیبال چند رتبه سقوط را تجربه کند.
آخرین و شاید بزرگترین دستاورد بهروز عطایی در مربیگری به رقابت های جوانان جهان در سال 2019 برمی‌گشت. جایی که او با ترکیبی از همین ستاره‌هایی که با آن‌ها به مقام قهرمانی بزرگسالان آسیا در سال 2021 رسید، موفق شد جام قهرمانی جهان را بالای سر ببرد و افتخاری بزرگ برای ایران کسب کند.
این مربی اصالتا آملی بلافاصله بعد از رقابت‌های المپیک کار خود را در  تیم ملی بزرگسالان آغاز کرد. در واقع تیم ملی والیبال ایران طی هفته‌های پیش از آغاز مسابقات آسیایی تمرینات فشرده خود را به دور از حواشی در تهران سپری کرد تا به بهترین شکل ممکن برای رقابت‌ها آماده شود. همچنین با مشاهده اوضاع تیم در تمرینات کاملا واضح بود که تیم ملی از چه وضعیت روحی بالایی برخوردار است که شاید کمتر طی سال‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم. یک تیم کاملا پوست انداخته که چند ستاره بزرگ خود مثل سعید معروف، سید محمد موسوی و امیر غفور را با خود به همراه نداشت اما یک نکته بزرگ در این تیم به چشم می‌خورد و آن هم چیزی نبود  به جز روحیه بالای جوانی و انگیزه و انگیزه.
تیم ملی ایران در رقابت‌های آسیایی فوق العاده آغاز کرد و یکی پس از دیگری رقبای خود را از پیش رو برداشت و شاید اولین بازی خیلی سخت ما تقابل با چین در مرحله نیمه نهایی بود؛ جایی که در این مسابقه نیز شاگردان عطایی توانستند با نتیجه سه بر یک به پیروزی دست پیدا کنند. اما از همان آغاز مسابقات نیز قابل پیش‌بینی بود که فینال احتمالی رقابت‌ها بین دو تیم ایران و ژاپن برگزار خواهد شد. همین اتفاق نیز رخ داد و ژاپن در دیگر بازی نیمه نهایی موفق به شکست فیلیپین شد تا دو قدرت والیبال آسیا در بازی پایانی رو در روی یکدیگر قرار بگیرند. اما چه مسابقه‌ای بهتر از فینال آسیا برای انتقام گرفتن المپیک؟ ایران امروز موفق شد در یک بازی فوق العاده و در نمایشی که کمتر نقصی در ان دیده می‌شد ژاپن را شکست دهد.
سروقامتان والیبال ایران امروز با ارائه یک نمایش عالی بر ژاپن غلبه کردند. شاگردان عطایی از هر نظر مثل سرویس،توپ گیری،دفاع و حمله فوق العاده عمل کردند و اجازه خودنمایی به حریف قدرتمند خود را ندادند. موضوعی که باعث شد ایران مدال طلای مسابقات آسیایی را از آن خود کند و علاوه بر قرار گرفتن بر بام والیبال آسیا یک بار دیگر قدرت خود را به رخ حریفان کشیده باشدو انتقام چند شکست اخیر را نیز از ژاپن بگیرد.
اگرچه بچه‌های والیبال ایران در این تورنمنت کم نظیر عمل کردند و قدرت خود را به خوبی نشان دادند اما شاید بتوان بیشترین سهم از این قهرمانی را به بهروز عطایی اختصاص داد. کسی که با وجود فشارها کار خود را انجام داد و نشان داد که ایران با یک سرمربی ایرانی نیز می‌تواند قدرت خود را در آسیا و حتی بعدها دنیا نشان دهد.
در پایان این دوره از مسابقات تیم رویایی و منتخب معرفی شد که اسامی برترین ها به شرح زیر است:
بهترین دریافت کننده: میلاد عبادی پور از ایران، ایشیکاوا از ژاپن
بهترین مدافع وسط: علی اصغر مجرد از ایران، لی یونگ ژنگ از چین
بهترین لیبرو: محمدرضا حضرت پور از ایران
بهترین پاسور: جواد کریمی از ایران
بهترین پشت خط زن: میورا از ژاپن
ارزشمندترین بازیکن: صابر کاظمی از ایران

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید