سیل و فداکاری رضا نصیری معلم بندرعباسی/ داستانی از ایثار در راه علم

هرمزبان – بارش شدید باران در سال ۷۱، خاطره‌ای دیگر از فداکاری‌های رضا نصیری، معلم عاشق روستای نانگ را رقم زد. در آن زمان هنوز تلفن همراه وجود نداشت و مدرسه حتی رادیو هم نداشت تا از وضعیت بارندگی باخبر شوند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش هرمزگان ، صبح که نصیری به مدرسه رفت، هوا ابری بود. او با مشاهده بارش باران، دانش‌آموزان پایه اول و دوم را که در خطر سیل بودند به خانه‌هایشان فرستاد.

خودش با وجود خطر سیل، در مدرسه ماند تا منتظر دانش‌آموزان پایه چهارم و پنجم باشد. او تنها معلم مدرسه بود و وظیفه تدریس تمام پایه‌ها را بر عهده داشت.

باران به شدت می‌بارید و نصیری با وجود خیس شدن و سختی، به تدریس ادامه می‌داد. او معتقد بود که آموزش نباید به خاطر شرایط جوی متوقف شود.

ساعت ۳ بعد از ظهر، والدین دانش‌آموزان به دنبال فرزندان خود به مدرسه آمدند. در این زمان، باران شدیدتر شده بود و خطر سیل افزایش یافته بود.

یکی از والدین به نصیری هشدار داد که احتمال سیل وجود دارد و او باید به خانه‌اش برود. نصیری که نمی‌خواست کلاس درس را تعطیل کند، به سختی مسیر سیل‌زده را به سمت خیابان اصلی طی کرد.

در حین عبور از رودخانه، نصیری به داخل چاله‌ای افتاد و کتاب‌ها، لباس‌ها و کفش‌هایش توسط سیلاب برده شد. با وجود تلاش برای نجات، او فقط توانست با کمک گرفتن از یک درخت، جان خود را نجات دهد.

ساعت ۵ عصر بود و هوا تاریک شده بود. نصیری با فریاد کمک می‌طلبید، اما کسی جز خدا در آن مکان حضور نداشت.

آب به ریه‌های او نفوذ کرده بود و تمام سر و صورتش پر از گل و لای بود. با وجود سختی‌ها، او با پای پیاده خود را به خیابان اصلی رساند.

در آنجا، پس از یک ساعت انتظار، یک پیکان بار او را سوار کرد. نصیری که کفش نداشت، از راننده خواست تا او را به خانه‌اش برساند.

مادر نصیری با دیدن او که خیس و گل‌آلود بود، بسیار ناراحت شد. به دلیل خوردن گل و لای رودخانه، نصیری تب کرد و به مدت ۱۰ روز در بیمارستان بستری شد.

با وجود تمام سختی‌ها، نصیری پس از بهبودی دوباره به مدرسه بازگشت. یکی از دانش‌آموزان که متوجه شده بود کفش‌های او توسط سیلاب برده شده، پلاستیکی را به او هدیه داد که بعداً متوجه شد کفش او در آن پلاستیک بوده است.

نصیری این هدیه را به عنوان یادگاری از فداکاری و عشق خود به دانش‌آموزان و تعهد به رسالت معلمی‌اش حفظ کرد.

داستان سیل و فداکاری رضا نصیری، نمونه‌ای از از خودگذشتگی معلمان دلسوزی است که در دورترین نقاط کشور، با وجود کمبود امکانات و خطرات جانی، به تعلیم و تربیت آینده‌سازان ایران می‌پردازند.

انتهای پیام/

دیگر اخبار حوزه آموزش و پرورش:

فداکاری معلمی در روستای نانگ: ۳۱ سال عشق و ایثار در راه علم و دانش

 

معلم فداکار اتیسم با دعای دانش‌آموزانش از سرطان نجات یافت

 

محمود غیبی: آغاز فرایند داوری سیزدهمین دوره ی جشنواره نوجوان سالم

پایان ماراتن نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ با رقابت ۷۵۴ نفر در بندر جاسک

آمادگی حوزه های اجرایی ارزیابی نتایج آزمون استخدامی آموزگاری در هرمزگان/ فعالیت ۱۰ گروه ارزیاب در ۵ حوزه ارزیابی

 

اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی آموزگاری/ استخدام ۱۹۹۲ معلم هرمزگانی در سال جدید

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »