خبر فوری

رشد ۷ برابری اعتبار آموزش و پرورش استثنایی در دولت تدبیر و امید

تهران- هرمزبان – رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اعتبارات این سازمان در دولت تدبیر و امید هفت برابر شده است.

سید جواد حسینی روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولین و افتتاح همزمان پروژه های آموزش و پرورش استثنایی اظهار داشت: تاسیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در اجرای فصل دوم قانون حمایت از معلولین در حوزه تعلیم و تربیت انجام شد و از زمان تاسیس تاکنون جمعیت دانش آموزان ۱۸ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: از سال تاسیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکنون اعتبارات هشت برابر شده که هفت برابر آن در دولت تدبیر و امید صورت گرفته است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: هفت اصل به منظور برنامه ریزی فعالیت های این سازمان تدوین شده است که یکی از این اصول توسعه انسان مبناست که پیش از توسعه منابع به پرورش سرمایه های انسانی توجه شود. در این اصل گفته می‌شود همه دانش‌آموزان حتی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه سرمایه های انسانی کشور هستند.

حسینی با بیان اینکه تفاوت های فردی اصل دوم مورد تاکید در سازمان آموزش و پرورش استثنایی است، گفت: در این اصل به تفاوت های انسانی اشاره می‌شود؛ این تفاوت ها دارایی های انسان ها محسوب می شود که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: تطابق سازی اصل سوم مورد تاکید در سازمان آموزش و پرورش استثنایی است که در این راستا یکی از بسته های تحولی آموزش و پرورش به نام مدرسه انطباقی نیز طراحی شده است. در این بسته فضا، تجهیزات، والدین، دانش‌آموزان، منابع انسانی، مدیریت و محتوا برای دانش‌آموزان عادی در کنار دانش آموزان استثنایی انطباق پیدا می کند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: در راستای بسته تحولی مدرسه انطباقی تاکنون هزار و ۹۰۰ تولید محتوا و ۴۳ اثر از خط بریل برای دانش آموزان با نیازهای ویژه متناسب سازی شده است.

حسینی همچنین درباره برگزاری ۲ دوره پیشرفته و حرفه ای در آموزش و پرورش استثنایی گفت: دو سوم دانش‌آموزان می توانند جنبه‌های عملی و مهارتی را در این دوره ها بیاموزند.

ایجاد هزار و ۶۰۰ فضای آموزشی، پژوهشی و ورزشی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

وی افزود: هزار و ۶۰۰ فضای آموزشی، پژوهشی و ورزشی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه تهیه شده که از این میان ۲۷ فضا برای دانش آموزان جسمی-حرکتی، ۲۲ فضا برای نابینایان، ۶۲ فضا برای دانش آموزان اوتیسم و ۱۰۰ فضا برای دانش آموزان ناشنوا ایجاد شده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین یادآور شد: با توجه به بررسی های انجام شده و نیاز بیشتر آموزش و پرورش استثنایی به منابع، ۲۱۰ مدرسه برای دانش آموزان با نیازهای ویژه لازم بود که به کمک خیرین در ۱۰ ماه ۱۲۰ مدرسه افتتاح شد.
ادامه دارد…

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *