سواحل هرمزگان؛ ظرفیتی چشمگیر برای تولید صنایع‌دستی دریایی + عکس

‌یک صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌با بیان اینکه نزدیک به 10 سال است، در زمینهٔ تولید صنایع‌دستی دریایی فعالیت می‌کنم، اظهار کرد: استان هرمزگان به علت سواحل زیبا و گسترده خلیج‌فارس و دریای عمان تنوع بسیار زیادی در گونه‌های صدف‌های دریایی دارد.

فرح اندام با اشاره به اینکه صیادان و فروشندگان صدف‌های خام انواع صدف و گوش‌ماهی را از سواحل جمع‌آوری کرده و به صنعتگران صنایع‌دستی دریایی می‌فروشند، افزود: پس از خریداری صدف خام از فروشندگان اقدام به ساخت انواع محصولات کاربردی و تزئینی با استفاده از این صدف‌ها می‌کنیم.

وی با بیان اینکه به علت تنوع خوبی که در صدف‌های استان وجود دارد محصولات متنوع و مختلفی را می‌توان تولید کرد، اضافه کرد: ساخت لوستر، پرده، مجسمه، انواع قاب و تابلوهای هنری و انواع زیورآلات تنها بخشی از محصولاتی است که با استفاده از انواع صدف‌ها می‌سازیم.

این صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه با تأسیس یک کارگاه تولیدی و آموزشی و جذب نیرو اقدام به کارآفرینی درزمینهٔ تولید صنایع‌دستی دریایی کرده‌ام، تصریح کرد: فعالیتمان زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان هرمزگان است.

اندام در خصوص رونق بازار صنایع‌دستی دریایی عنوان کرد: به‌صورت کلی در جریان نیستم اما در خصوص کارگاه خود به علت داشتن مهارت بالا در تولید محصولات نفیس و مرغوب به‌خصوص تابلوهای هنری وضعیت فروش خوب است، و سفارشات بسیاری از استانداری، فرمانداری‌ها و سایر ادارات دولتی برای مهمانانشان و همچنین توسط توریست‌ها داریم.

وی با بیان اینکه مسئولین با برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و در اختیار قرار دادن غرفه‌های رایگان به صنعتگران کمک خوبی در فروش و جذب سفارشات و مشتریان پایدار داشته‌اند، خاطرنشان کرد: اگر نمایشگاه‌های بیشتری برگزار و برای برگزاری آن‌ها تبلیغات گسترده‌تری صورت بگیرد، استقبال مردم نیز بیشتر شده و کمک خوبی برای افزایش رونق بازار صنعتگران صنایع‌دستی خواهد بود.

این صنعتگر صنایع‌دستی دریایی هرمزگانی با اشاره به اینکه مدت‌هاست به دنبال تسهیلات برای کارگاه خود هستم و متأسفانه با وجود پیگیری‌های زیادی که کرده‌ام تاکنون موفق به دریافت آن نشده‌ام، ابراز کرد: امیدوارم مسئولین به‌خصوص مسئولین اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان توجه بیشتری نسبت به صنعتگران صنایع‌دستی که عمده آن‌ها زنان سرپرست خانوار هستند داشته و نسبت به اعطای تسهیلات و همچنین بیمه صنعتگران تمهیداتی را بیندیشند.

‌انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »