فضای مجازی ظرفیتی برای گسترش مفاهیم طب اسلامی

محمدعلی همتی، معاون درمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، با بیان ضرورت گردهمایی جامعه پزشکی زیر پرچم قرآن در همایش‌هایی همچون قرآن، عترت و سلامت اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این نوع همایش‌ها ایجاد ارتباط بین مفاهیم عمیق و معنوی قرآن، عترت و سلامت است.
وی گسترش مفاهیم قرآنی به طور عمیق و گسترده در بین جامعه پزشکی، بررسی و جست و جو در مسائل پژوهشی در زمینه ارتباط بین مفاهیم قرآن، عترت و سلامت و جمع‌آوری مطالعات و تحقیقات این حوزه را بسیار مهم ارزیابی کرد.

ارتباط بین اقتصاد مقاومتی با مفاهیم پزشکی

همتی با اشاره به ارتباط بین اقتصاد مقاومتی با مفاهیم پزشکی و ارتباط آن با عملکرد حوزه سلامت کشور گفت: در حال حاضر طرح تحول نظام سلامت در حال برگزاری است که در کنار تمام مزایایی که برای مردم به‌ خصوص بیمه شدگان تأمین اجتماعی دارد، قاعدتاً هزینه‌های سنگینی را نیز برای نظام سلامت کشور و سازمان‌های دیگر ایجاد کرده از این رو مفاهیم اقتصاد مقاومتی در رابطه تعادل بین منابع و مصالح و کنترل هزینه‌های سلامت بحث‌های کارشناسی را می‌ط‌لبد که در همایش هفته گذشته انجام شد و امیدوارم ثمره این بحث‌ها ما را به سمتی ببرد که بتوانیم از این کار بزرگی که تحت عنوان طرح تحول نظام سلامت در کشور راه انداختیم حفاظت کنیم و آن را پیش ببریم.

معاون درمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: به دلیل اینکه در کشورمان به طور متوسط هر ایرانی چهار ساعت در فضای مجازی مشغول مطالعه است، این فضا را ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش مفاهیم طب اسلامی و مفاهیم قرآن و عترت و نهایتاً ایجاد یک الگوی اسلامی، قرآنی برای مردم است و همکاران ما از این فضا می‌توانند بهترین بهره برداری را داشته باشند که در این همایش راهکارهای لازم توسط اساتید ارائه شد.

رابطه بین طب و قرآن

وی با تأکید بر این مطالب که قرآن کتاب طب نیست، بلکه کتاب زندگی است، تصریح کرد: مفاهیمی که تحت عنوان توصیه‌های پزشکی در قرآن به آن اشاره شده مفاهیم پرمغزی است که با وجود گذشت سال‌ها هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد که با طب جدید هماهنگ و است و هیچ‌گونه تناقضی در مفاهیم قرآن با طب جدید وجود ندارد و این یکی از برجستگی‌های قرآن است و توصیه‌هایی که قرآن درباره سلامت در ابعاد جسمی، روانی و معنوی دارد سرمشق و الگوی خوبی برای مردم ما خواهد بود.

همتی تصریح کرد: عمل به توصیه‌هایی قرآن کریم در رابطه با طب طبیعتاً باعث پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها می‌شود. به طور مثال می‌توان به یکی از موارد مذهبی که به آن توجه بسیاری شده اشاره کرد که، در دین ما گفته شده تا زمانی که گرسنه نشدی دست به غذا نبر و تا کامل سیر نشده‌ای دست از غذا بکش، و این امر یکی از توصیه‌های مهم در زمینه پزشکی است که رعایت آن سبب جلوگیری از بسیاری از بیماری‌ها مانند: بیماری قلبی، گوارش و سرطان که الان به عنوان معضل جامعه هستند می‌شود.

زینب رحیمی

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »