هرمزبان: رییس مرکز توسعه سلامت کیش با تاکید بر رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان گفت : استفاده از غذاهای آماده پرحجم ، پرکالری وبدون ارزش غذایی در وعده افطار و سحر ،سلامت روزه داران را تهدید می کند.
هرمزبان: کارشناس منابع طبیعی و بازنشسته هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت: اگر هیچ عامل تخریب و ناپایداری در بوم نظام های طبیعی (اکوسیستم) سواحل جنوبی کشور وجود نداشته باشد،گونه مهاجم کهور برای از بین بردن طبیعت این منطقه کافی است.