خبر فوری
هرمزبان:گروه فعالیت های قرآنی: مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان برخورد منطقی با پدیده تکدی‌گری را یکی از راه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: تکدی‌گری یکی از نارسایی‌های اجتماعی است که بر اساس عوامل روانی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شکل می‌گیرد.

برخورد منطقی با تکدی‌گری یکی از راه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر انصاری راد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آثار سوء تکدی‌گری بر جامعه اسلامی، اظهار کرد: تکدی‌گری یکی از آسیب‌های مهم در حوزه اجتماعی است که ریشه‌های منفی آن روان جامعه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.وی با بیان اینکه در شناسایی و آسیب‌شناسی این پدیده که اجتماع را درنوردیده است باید به علل پیدایش آن، نقش شبکه‌های اجتماعی، مشارکت و اهمیت شمردن سازمان‌های مسؤول و… اشاره کرد.

حجت‌الاسلام انصاری راد برخورد منطقی با پدیده تکدی‌گری را یکی از راه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد و افزود: تکدی‌گری یکی از نارسایی‌های اجتماعی است که بر اساس عوامل روانی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شکل می‌گیرد.

این مسؤول فقدان و نبود شغل، پیری یا از کار افتادگی، اعتیاد، شکاف عمیق طبقاتی، از هم پاشیدگی خانواده‌ها و نابسامانی‌های اقتصادی را از جمله عواملی دانست که می‌تواند در پیدایش این پدیده دخالت داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: بخش عمده‌ای که می‌تواند در این زمینه مطرح باشد این است که جامعه امروزی به‌خوبی نتوانسته افراد سالخورده، اختلافات خانوادگی، پیری و از کار افتادگی، اعتیاد و امثالهم را در یک مراکز خاص ساماندهی کند و پاسخ‌گوی نیازهای آنان باشد گرچه اقداماتی از سوی نهادهای مربوطه انجام گرفته اما این مقدار کافی نیست، باید این مسئله را به صورت ریشه‌ای حل کرد و اگر این مشکل در جامعه به خوبی حل نشود، متکدی برای بقای خویش ناچار است دست به تکدی‌گری بزند.

انصاری راد با توجه به استناد به آیات شریفه قرآن کریم در خصوص تکدی‌گری افزود: خداوند متعال در سوره بقره (آیه ۲۷۳) می‌فرماید: «صدقات برای آن تهیدستانی است که در راه خدا محصور شده‌اند و نمی‌توانند برای کسب درآمد در زمین سیر و سفر کنند».

وی با اظهار تأسف از اینکه امروز مراکز زیارتی و مساجد ازجمله مکان‌های متکدیان با توجه به بافت فرهنگی و مذهبی استان به‌شمار می‌رود، افزود: این گروه‌های متکدی به‌همراه کودکان خود در این مراکز مذهبی سعی می‌کنند نیازمندهای خود را به گونه‌ای نشان دهند که مردم تحت تأثیر قرار بگیرد و عواطف و احساسات مردم برای دست یافتن به خواسته‌های آنان برانگیزد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با ابراز نارضایتی از وضع موجود در استان خطاب به مردم بیان کرد: امروزه تکدی‌گری در سراسر کشور ازجمله هرمزگان چهره استان را خدشه‌دار کرده است، شما مردم نوع‌دوست اگر قصد کمک به مستمندان جامعه دارید، می‌توانید به بهزیستی یا کمیته امداد مراجعه کنید و کمک‌های حمایتی خود را در اختیار این ادارات برای تقسیم عادلانه بین نیازمندان، محرومان و طبقات ضعیف جامعه قرار دهید.

حجت‌الاسلام انصاری راد در پایان خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از توان و ظرفیت ائمه جماعات و روحانیون می‌توانیم نسبت به آگاه‌سازی مردم و فرهنگ‌سازی برای مقابله با متکدیان گام برداریم.

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید