عرفه فرصت طلایی برای خودسازی و تقویت انسجام اجتماعی

عرفه فرصت طلایی برای خودسازی و تقویت انسجام اجتماعی

هرمزبان – دبیر قرارگاه گام دوم انقلاب اسلامی هرمزگان با اشاره به اهمیت شب و روز عرفه، این ایام را فرصتی ویژه برای تقویت خودسازی و پیوندهای معنوی و اجتماعی در جامعه اسلامی دانست.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا شادکام، استاد دانشگاه و دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت این شب و روز ارزشمند، بر تاثیر بی‌نظیر عرفه در رشد معنوی آحاد جامعه و ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با بیان این‌که عرفه در تقویم اسلامی مقطع کم‌نظیری برای خودشناسی و بازگشت به سرچشمه‌های الهی است، گفت: شب و روز عرفه، نقطه عطفی برای انسان است تا با تامل در گذشته، به اصلاح و پالایش روح خود بپردازد و با دعا و نیایش، ارتباط معنوی خود را با خالق هستی مستحکم کند. عرفه یادآوری کننده ارزش‌های ناب انسانی، فرصتی برای مهربانی و همدلی و نیز بازخوانی هویت دینی و اخلاقی در هر فرد به شمار می‌رود.

او با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم بهره‌گیری نسل جوان از معارف اسلامی، افزود: نسل جوان به عنوان موتور محرک جامعه، نیازمند تغذیه دائمی از چشمه‌های معارف و معنویت است و برگزاری مراسم روز عرفه، به‌ویژه در استان‌ هرمزگان با توجه روحیه مذهبی و معنوی مردم، می‌تواند زمینه‌ساز تحقق این هدف شود. مراسم دعا و نیایش عرفه، زمینه‌ای برای پیوند نسلی و انتقال آموزه‌های دینی و اخلاقی به جوانان است.

دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در هرمزگان همچنین تصریح کرد: آیین‌های دعای عرفه در مساجد، بقاع متبرکه و مکان‌های مذهبی استان، فضایی فراهم می‌کند تا همدلی و همگرایی میان اقشار مختلف مردم رشد یابد و جامعه قدرت عبور از انواع چالش‌های معنوی و اجتماعی را به دست آورد. عرفه روز امید و بازسازی روح و روان جامعه است.

شادکام اضافه کرد: تعمیق و گسترش آیین‌های معنوی عرفه، نه تنها فرصتی برای پاک‌سازی دل‌ها و تقویت نشاط معنوی در جامعه است بلکه می‌تواند نقش ارزشمندی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی و تقویت وجدان جمعی ایفا کند.

وی با دعوت از مردم استان برای شرکت گسترده در مراسم دعای عرفه، بیان کرد: امید است همزمان با سراسر کشور، مردم هرمزگان نیز با حضور در این مراسم معنوی، گام مهمی در جهت تحکیم ارزش‌های دینی و تقویت بنیان‌های اخلاقی و معنوی بردارند و شب و روز عرفه را به نقطه‌عطف جدیدی در مسیر رشد فردی و اجتماعی تبدیل کنند.

دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: عرفه، فصل مشترک تمام مسلمانان جهان است و بی‌تردید احیا و بزرگداشت آن، زمینه‌ساز شکوفایی فضائل انسانی و حرکت به سوی جامعه‌ای با نشاط، همدل و امیدوار خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »