مقامات انتظامی پیگیر علت تیراندازی شبانه در شهر کوشکنار

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا، خبری صبح امروز در فضای مجازی دست‌به‌دست شد که در آن خبر از تیراندازی شبانه در شهر کوشکنار شهرستان پارسیان و زخمی شدن ۵ نفر می‌داد.

در همین رابطه فرماندار شهرستان پارسیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تأیید این خبر افزود: شب گذشته در مهمانی که تعدادی از شهروندان کوشکنار به همراه یکی از اعضای منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر کوشکنار حضور داشتند، فردی ناشناس با موتور به این محل آمده و با تفنگ ساچمه‌زنی اقدام به تیراندازی می‌کند.

«محمد رادمهر» با اشاره به این‌که در این رابطه که تیراندازی در تاریکی انجام‌شده، تعدادی از افراد زخمی می‌شوند، خاطرنشان کرد: فرد ناشناس پس از شلیک به‌سرعت با موتورسیکلت فرار می‌کند.

وی بابیان این‌که افراد زخمی به‌سرعت به بیمارستان منتقل می‌شوند، تصریح کرد: همگی پس از درمان به‌صورت سرپایی مرخص شده و اکنون مشکلی نیست.

رادمهر با اشاره به این‌که هم‌اکنون جو شهر کوشکنار آرام و هیچ مشکلی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: افراد از دامن زدن به شایعات در فضای مجازی خودداری کنند.

فرماندار شهرستان پارسیان با بیان این‌که نیروی انتظامی از زمان رخ دادن این اتفاق سریعاً در حال رصد و پیگیری هستند، عنوان کرد: مقامات انتظامی فرد مظنونی در این خصوص دستگیر کرده‌اند و در حال پیگیری پرونده هستند.

وی اظهار امیدواری کرد وحدت و آرامش مثال‌زدنی در شهرستان پارسیان هم‌چنان برقرار باشد و افراد در فضای مجازی بدون اطلاع دست به برهم زدن این آرامش نزنند.

در همین خصوص منتخبین شورای اسلامی شهر کوشکنار در پی حادثه تیراندازی شب گذشته در این شهر بیانیه صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:

«حادثه تلخ و دردناک دیشب که منجر به مصدوم شدن تعدادی از همشهریان بزرگوار ما گردید و جامعه فهیم و با درایت کوشکنار را در بهت و حیرت فرو برد قطعاً با اعتماد و اطمینانی که به مسئولین امنیتی شهرستان وجود دارد عوامل این فتنه شناسایی خواهند شد، اما آنچه ما اکنون به آن نیازمندیم حفظ وحدت و یکپارچگی همه آحاد مردم کوشکنار است. از محضر محترم همه اقشار فرهیخته کوشکنار استدعا می‌رود مثل همیشه با حفظ آرامش و پرهیز از هرگونه گمانه‌زنی، عرصه را بر کج‌اندیشان و مخلان نظم و امنیت فکری جامعه تنگ و تنگ‌تر کنند. امروز ما با همدلی و اتحاد خود ثابت می‌کنیم که درخت تنومند فرهنگ و اصالت ما در برابر این بادهای هرزه، توانمند و باصلابت ایستاده و مسیر ترقی و پیشرفت، تنها راه پیش روی ماست».

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »