چهار سایت آبشیرینکن در بخش روستایی احداث می‌شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از آبفا روستایی هرمزگان، عبدالحمید حمزه پور عنوان کرد: با توجه به برنامه راهبردی این شرکت جهت تأمین آب آشامیدنی روستاهایی که در سواحل دریا یا در کنار رودخانه‌های آب‌شور واقع‌شده‌اند پس از انجام مطالعات لازم و فراخوان و آگاهی عمومی موفق به انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت احداث ۴ سایت آبشیرینکن با ظرفیت تولید روزانه بیش از ۶۰۰۰ مترمکعب آب شیرین شدیم.

وی افزود: سرمایه‌گذار بخش خصوصی جهت احداث این سایت آبشیرینکن ها بالغ‌بر ۱۹۵ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

این مقام مسئول گفت: پیش‌بینی می‌شود طی یک سال آینده با بهره‌برداری از این ۴ سایت آبشیرینکن با ظرفیت بیش شش هزار مترمکعب آب شیرین در شبانه‌روز مشکل اساسی تأمین آب آشامیدنی تعداد ۴۵روستا با جمعیتی بالغ‌بر ۳۲ هزار نفر مرتفع شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان توضیح داد: این آبشیرینکن ها شامل آبشیرینکن بمانی با ظرفیت سه هزار مترمکعب در شهرستان سیریک، آبشیرینکن نانگ با ظرفیت دو هزار مترمکعب در بخش مرکزی شهرستان بندرعباس، آبشیرینکن گابریک با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب در شهرستان جاسک و آبشیرین کن کو خرد با ظرفیت ۷۵۰ مترمکعب در شهرستان بستک می‌شود.

رفع کمبود آبشرب روستای سرخون شهرستان بندرعباس

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان از رفع کمبود آبشرب روستای سرخون شهرستان بندرعباس خبر داد.

حمزه پور بیان داشت: حفر یک حلقه چاه آبشرب در راستای رفع کمبود آبشرب روستای سرخون انجام‌شده است.

وی در ادامه گفت: با توجه به ادامه بحران خشکسالی و افت شدید منابع آبی زیرزمینی و عدم جوابگو بودن چاه های موجود، این شرکت نسبت به حفر یک حلقه چاه جدید به‌منظور کاهش کمبود آبشرب موردنیاز روستای سرخون که با جمعیت ۴۶۰۰ نفر تحت پوشش خدمات این شرکت است اقدام کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان اضافه کرد: جهت عملیات حفاری و تجهیز چاه مذکور اعتباری معادل ۵ میلیارد ریال هزینه و پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این چاه میزان ۲۰ لیتر بر ثانیه به تولید آب در این روستا اضافه شود.

مشارکت چهار هزار میلیون ریالی یک نیکوکار برای آبرسانی به روستای گوین شهرستان بندر خمیر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان از مشارکت چهار میلیون ریالی یک خیر جهت آبرسانی به روستای گوین از توابع بخش روییدر شهرستان بندر خمیر خبر داد.

حمزه پور گفت: در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل در راستای مشارکت مردم در عمران و آبادانی روستاها ، یکی از خیرین محلی با کمک چهار هزار ریالی در عملیات آبرسانی به روستای هزار و ۴۰۰ نفری گوین از توابع شهرستان خمیر همکاری و مشارکت کرده است .

وی افزود: علاوه بر این میزان مشارکت خیر، معادل پنج هزار میلیون ریال از محل اعتبارات عمومی توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان در اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت: عملیات اجرایی این پروژه مشتمل بر اجرای خط انتقال به طول ۱۸ کیلومتر با استفاده از لوله‌های پلی‌اتیلن سایز ۱۶۰ میلی‌متر است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »