دادگاه «کاس» به نفع فدراسیون فوتبال عربستان رای داد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار مهر، دعوای فدراسیون های فوتبال عراق و عربستان از جایی شروع شد که سعودی ها اعلام کردند برای بازی با عراق به ایران نمی آیند. با تصمیم فیفا، ایران میزبان مسابقات خانگی عراق در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی روسیه شده بود.

عربستان به دنبال برگزاری بازی رفت این مسابقه در کشوری به جز ایران بود. عراقی ها اعلام کردند تنها در صورتی در کشوری بی طرف با عربستان بازی می کنند که بازی برگشت هم در عربستان برگزار نشود.

در نهایت فیفا اعلام کرد هم بازی رفت و هم بازی برگشت در کشوری بی طرف برگزار خواهد شد. دیدار رفت در مالزی با نتیجه ۲ بر یک به سود عربستان خاتمه یافت تا دیدار برگشت بنا به ادعای فیفا و مسئولان فوتبال عراق، در کشوری به جز عربستان برگزار شود.

با این حال، دادگاه بین المللی ورزش (کاس) با صدور حکمی با رد حکم فیفا اعلام کرد بازی برگشت در کشور عربستان برگزار خواهد شد.

هنوز مسئولان فدراسیون فوتبال عراق به این حکم واکنشی نشان نداده اند.

صدرت محکمة التحکیم الریاضی الدولیة (کاس) قراراً ینقض قرار الاتحاد الدولی لکرة القدم (فیفا) القاضی بإقامة مباراة المنتخب السعودی “البیتیة” مع نظیره العراقی فی التصفیات الآسیویة المؤهلة الی نهائیات موندیال ۲۰۱۸ فی روسیا علی أرض محایدة.

وذکرت الأمانة العامة للاتحاد العربی السعودی لکرة القدم الیوم الجمعة انها تلقت نسخة من قرار کاس الذی ینقض قرار الفیفا القاضی بنقل المباراة المقررة فی ۲۷ مارس الی ارض محایدة.

واشاد رئیس الاتحاد السعودی أحمد عید بقرار المحکمة الدولیة الذی أنصف السعودی السعودی وأبطل قرار الاتحاد الدولی، مؤکدا علی “أحقیة المنتخب الوطنی باللعب علی أرضه”.

 وقال الحارس الدولی السابق فی هذا الصدد “المحکمة الدولیة تنصف الاتحاد السعودی ومنتخبنا الوطنی بأحقیتنا باللعب علی أرضنا بعدما أقر الفیفا للأسف الشدید اللعب مع المنتخب العراقی علی أرض محایدة، وهو قرار مجحف، لکن المحکمة الدولیة منحت الحق للمنتخب السعودی”.

وأضاف: “لقد أولی الاتحاد السعودی اهتماماً کبیراً لهذه القضیة منذ بدایتها وأوکل إلی أمینه العام أحمد الخمیس المهمة، فقد بذل جهوداً کبیرة –نشکره فی مجلس إدارة الاتحاد علیها–، وذلک من خلال الاجتماعات التی عقدها مع الاتحاد العراقی فی الأردن أو بتواصله المستمر مع الاتحاد الدولی وحضوره لجلسة محکمة التحکیم فی لوزان وإیضاح أحقیتنا باللعب علی أرضنا”.

وکانت السعودیة اختارت قطر لتلک المباراة فی حال جاء قرار کاس فی غیر مصلحتها.به

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »