اعطای گرنت ۶۵ هزار دلاری شرکت دانش بنیان ایرانی به دانشمندان مسلمان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، دومین پنل پنجمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) در کشورهای اسلامی در مرکز بین‌المللی علوم شیمی و زیستی (ICCBS) دانشگاه کراچی پاکستان برگزار شد.

دکتر سیدمحمد نوربخش مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در توضیح گرنت ۶۵ هزار دلاری به دانشمندان مسلمان گفت: در این دوره از نشست استپ، ما گرنت ۶۵ هزار دلاری را برای تجهیزات آزمایشگاهی دانشمندانی اختصاص داده‌ایم که پروپوزال ارائه دهند و در سه روز که نشست برپا است، آموزش می‌بینند و در نهایت ۱۰ نفر انتخاب خواهند شد تا آزمایشگاه‌های آنها برای تحقیقات تجهیز شوند.

نوربخش در مورد فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان نیز گفت: ما تجهیزات ثبت مغزی و قلبی تولید می‌کنیم. با این تجهیزات می‌توان بیماری‌ها را تشخیص داد یا میزان اثربخشی داروها را سنجید.

وی همچنین با اشاره به راهکار “نوروفیدبک” در این دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: این دستگاه‌ها که استفاده کلینیکی هم دارند بیماری‌های عصبی را در بیمار تشخیص داده و با تحلیل سیگنال‌های مغزی بدون آسیب یا روش‌های تهاجمی راهکارهای درمانی برای این بیماری‌ها ارائه می‌شود.

به گفته وی، افسردگی، اضطراب، بیش‌فعالی، وسواس و وزوز گوش از جمله بیماری‌هایی است که با این ابزار قابل درمان خواهد بود.

در این پنل همچنین، پروفسور جکی‌یینگ، برگزیده جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۵ توضیح مختصری در مورد فعالیت‌های آزمایشگاه نانوزیستی (NanoBiolab) ارائه داد که مدیریت آن را برعهده دارد.

جکی‌یینگ، یکی از دستاوردهای اخیر این مرکز تحقیقاتی را تولید انسولین نانو دارو برای بیماران دیابتی دانست. همچنین از طراحی کیت‌های تشخیصی برای طراحی سریع‌تر بیماری‌های ویروسی و باکتریایی مانند ویروس “زیکا” یا باکتری “ای کولای” خبر داد. / ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »