سید حسین فاطمی: برگزاری کلاس‌های آموزش کارآفرینی در قالب طرح اوقات فراغت تابستان در بندرلنگه

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،سید حسین فاطمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرلنگه با تسلیت به مناسبت فرا رسیدن شهادت امام علی (ع) از برگزاری کلاس‌های طرح اوقات فراغت تابستان با همکاری بسیج هنرمندان، بسیج سازندگی، شهرداری، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهرستان بندرلنگه خبر داد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی براقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل، افزود: برای تحقق این شعار، درقالب طرح اوقات فراغت تابستان برگزاری کلاس‌های آموزش صنایع دستی را در کنار فعالیت‌های فرهنگی وهنری برای عموم مردم درسنین مختلف ویژه این ایام درنظر گرفته‌ایم.

فرمانده سپاه بندرلنگه با اشاره به اینکه آموزش و مشاوره صحیح لازمه اشتغالزایی است، تصریح کرد: با تفاهمی که با اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بعمل آمد در این طرح، برگزاری کلاس‌های آموزش کارآفرینی و اشتغالزایی نیز پیش بینی شده است.

فاطمی اضافه کرد: میتوان گفت تعامل بسیار خوبی بین سایر دستگاه‌های متولی اوقات فراغت در بندرلنگه شکل گرفته است و همچنین با تفاهمی که با کمیته امداد بندرلنگه درخصوص برگزاری این طرح داشته ایم خانوادهای تحت پوشش این نهاد هم میتوانند در این کلاس‌ها شرکت خواهند داشت.

وی گفت: بسیج سازندگی نیز با همکاری اداره جهاد کشاورزی کلاس‌های آموزش صنایع تبدیلی وخرد را همراه با طرح های اقتصاد مقاومتی درقالب عرصه‌های بومی موجود این منطقه برگزار می‌کند و این آموزش‌ها و آموزش صنایع دستی گامی برای ورود به ایجاد مشاغل خانگی است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرلنگه با بیان اینکه بیش از 10رشته صنایع دستی بومی دراین کلاس‎ها آموزش داده می شود عنوان کرد: در پایان این دوره‌های آموزشی که با همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری شهرستان بندرلنگه برگزار می‌شود گواهی معتبر این سازمان نیز پس از آزمون‌های مربوط به هنرجویان ارائه می‌گردد.

فاطمی گفت: برگزاری کلاس‌های فرهنگی وهنری که از دیگر برنامه‌های طرح اوقات فراغت تابستان است با همکاری اداره فرهنگ وارشاد اسلامی بندرلنگه برگزار خواهد شد.

وی درپایان با تشکر از مجموعه شهرداری وشورای اسلامی بندرلنگه به جهت همکاری دربرگزاری این طرح گفت: جا دارد ازسایر ادارات که با این طرح همکاری لازم را بعمل آورده اند قدردانی کرد؛ علاقه‌مندان میتوانند جهت ثبت نام دراین کلاس‌ها تا تاریخ شانزدهم تیرماه به دفتر بسیج هنرمندان بندرلنگه واقع در فرهنگسرای گوهر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »