ساخت بیمارستان مدرن 540 تختخوابی بندرعباس با هدف رفع کمبود فضای درمانی هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،دکتر سید حسین داودی روز یکشنبه درنشست با مهندسان شرکت کندوته داکوا ایتالیایی که مجری پروژه 540 تختخوابی بندرعباس است، اظهار داشت: این پروژه یک پروژه ملی است و از طرف دولت و وزارت بهداشت پیگیری می شود.
وی افزود: بیمارستان 540 تخت خوابی بندرعباس با متراژ 61 هزار و 300 متر مربع و براساس فناوری انرژی پاک ‘سبز’ به همراه فضاهای تفریحی ، اقامتی در جهت کمک به اشتغالزایی در این شهر ساخته می شود .
وی با اشاره به اهمیت رعایت الزامات زیست محیطی در ساخت بیمارستان که تعهدی بین المللی است، گفت: استان هرمزگان با توجه به شرایط آب و هوایی و وجود گرما و رطوبت بالا شرایط بسیار خوبی برای ساخت فضای درمانی با انرژی پاک دارد که بخشی از انرژی بیمارستان از طریق رطوبت هوا و نور خورشید تامین شود.
مجری این طرح نیز در این نشست گفت : این بیمارستان در مدت زمان یک سال طراحی و سه سال ساخت و با مدرن ترین تجهیزات روز دنیا به صورت کامل تجهیز خواهد شد .
مازالا ابراز کرد : کار بر روی نقشه های بیمارستان آغاز شده و زمین بیمارستان مورد بازدید مهندسان و مشاوران این پروژه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: حضور ما و دیدار با مسئولان دانشگاه در خصوص شنیدن نقطه نظرات کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است ، که امیدوارم با رسیدن به یک هدف مشخص عملیات اجرایی این بیمارستان آغاز کنیم .
مازالا تصریح کرد: این بیمارستان در چهار طبقه و یک زیر زمین با اتاق های یک تخته و دو تخته با اختصاص تمام بخش های مورد نیاز در یک بیمارستان فوق تخصصی آموزشی درمانی با در نظر گرفتن استاندارد های نوین جهانی ، طراحی شده است.
وی بیان داشت: در ساخت این بیمارستان به مواردی همچون قابلیت توسعه در آینده ، اختصاص فضاهای خدماتی بیمارستان ، راحت بودن نگهداری تجهیزات ، رعایت مسائل زیست محیطی ، توجه به تسهیل در تردد ورودی و خروجی ها با تفکیک فضا و احترام به حقوق انسانی و بیمار توجه ویژه شده است.
مازالا شرکت کندوته condotte ایتالیا را سومین شرکت بزرگ ایتالیا عنوان کرد و اظهار داشت : این شرکت گرید یک ابنیه و تاسیسات را داراست و ساخت بیمارستان در کشور های مختلف، عملیات تصفیه خانه فاضلاب ، سازه های بتنی سنگین و سایر پروژه های بزرگ صنعتی و تاسیساتی را در کارنامه خود دارد .
انتهای پیام /

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »