آغاز فعالیت رسمی رشته شمشیربازی در هرمزگان

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس، فعالیت رسمی رشته ورزشی شمشیربازی در استان هرمزگان با برگزاری کلاس های آموزشی آغاز شد.

در این دوره آموزشی ۱۶ شرکت کننده آقا و ۴ شرکت کننده خانم زیر نظر میثم شجاعی مدرس فدراسیون در رشته اپه آموزش های لازم را فرا می گیرند.

رشته ورزشی شمشیربازی تاکنون فعالیت رسمی در استان نداشته و برگزاری این دوره آموزشی نخستین فعالیت این رشته ورزشی در هرمزگان محسوب می شود.

ضمن اینکه ۲۲  آذر ۹۶ نیز عبدالله حسین پور به عنوان نخستین رئیس هیات شمشیربازی استان هرمزگان انتخاب شد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *