خبر فوری

فصل برداشت انبه نارس از سطح بیش از 2 هزار هکتار باغ های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ، مسعود گرگیج با بیان اینکه سالیانه 22 هزار تن انبه در استان تولید می شود افزود : پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت 8 هزار تن انبه نارس برداشت شود.

وی عنوان کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب و رعایت اصول بهداشتی، تولید امسال نسبت به سال قبل 10 درصد افزایش  دارد.

گرگیج گفت : شهرستانهای بندرعباس ، میناب و رودان از قطب های مهم تولید انبه در استان هستند.

وی با اشاره به اینکه 35 درصد محصول انبه بصورت نارس برداشت می شود اظهار داشت : عمده مصرف انبه نارس تازه خوری ، تهیه ترشی ، تولید سس ، تهیه شوری می باشد.

گرگیج افزود : در استان  ارقام محلی ، سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ و ارقام خارجی مثل لانگرا ، سندری ، آلفونسو کشت شده است.

وی یاد آور شد: فصل برداشت از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اوایل مرداد ماه ادامه دارد.

 

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید