قشم، پایلوت طرح ملی تعویض پلاک و شماره گذاری بین مناطق آزاد کشور می‌شود

‌‌به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایسنا،‌حمید رضا مومنی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: قشم به عنوان پایلوت طرح ملی تعویض پلاک و شماره گذاری بین مناطق آزاد کشور میزبان مراسم رونمایی از نخستین پلاک ویژه وسایل نقلیه موتوری مناطق آزاد هفتگانه خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه پلاک هر منطقه آزاد با آرم ویژه همان منطقه بر روی خودروها نصب می شود، افزود: پلاک های جدید وسایل نقلیه موتوری مناطق آزاد کشور در سیستم پلیس راهور ناجا، ثبت  و در صورت داشتن تخلف، در سیستم اجرائیات پلیس راهور نیز ثبت خواهد شد.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، ابعاد، ترکیب بندی اعداد و کاربری شماره مربوط به وسایل نقلیه مناطق آزاد کشور به دو زبان فارسی و انگلیسی در وسط صفحه پلاک تنظیم شده و در سمت چپ صفحه نیز علاوه بر نصب نشان پرچم جمهوری اسلامی ایران، آرم هر منطقه به عنوان نشانگر پلاک مناطق آزاد درج شده است.

وی تاکید کرد: سازمان منطقه آزاد قشم طی دو سال گذشته نشست های متعددی با مقامات ناجا برای ثبت ملی پلاک مناطق آزاد کشور انجام داده و خوشبختانه پس از طی مراحل مختلف، موفق به کسب موافقت ملی این طرح شد و قرار است طی روزهای آینده با حضور مقامات پلیس راهور ناجا، مقامات استان هرمزگان، نمایندگان مناطق آزاد کشور و دیگر مسئولان، از نخستین پلاک ملی مناطق آزاد کشور در قشم رونمایی شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم علاوه بر پیگیری ثبت ملی پلاک خودروهای مناطق آزاد کشور، ضمن رایزنی با مقامات گمرک ایران موفق شد در فروردین ماه گذشته مجوز خروج خودروهای این منطقه به مدت یک ماه را کسب کند.

رایزنی های مجدد حمیدرضا مومنی و چند تن از نمایندگان مردم قشم و کیش در مجلس شورای اسلامی با مقامات گمرک ایران موجب آزاد سازی مجدد خروج خودروها از مناطق آزاد قشم، کیش و چابهار شد و با ثبت ملی پلاک جدید وسایل نقلیه مناطق آزاد کشور، پیش بنی می شود روند خروج خودروهای پلاک مناطق یاد شده برای سفر یک ماهه به نقاط مختاف ایران، در طول سال ادامه داشته باشد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »