تجدید میثاق مردم هرمزگان با آرمان‌های شهدا در حسینیه «معراج»

هرمزبان –مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هرمزگان، با اشاره به استقبال پرشور مردم هرمزگان از پیکر مظهر شهدای گمنام، گفت: روزهای چهارنشبه و پنج‌شنبه با حضور پرشور مردم انقلابی هرمزگان در حسینیه «معراج»، مراسم نوحه‌خوانی برگزار و با آرمان‌های شهدا تجدید بیعت کردند.

 

سرهنگ رضا رکن‌الدینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ورود پیکر مطهر شهدای گمنام به استان هرمزگان، اظهار کرد: پیکر مطهر پنج شهید گمنام با استقبال بی‌نظیر مردم و مسئولین هرمزگان وارد استان شدند و برنامه‌های معنوی و فرهنگی متعددی در سطح استان با هدف زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا برگزار خواهد شد.

وی با ذکر این نکته که تقویت روحیه ایثار و شهات از اهمت ویژه‌ای برخوردار است، عنوان کرد: با وجود ایثار و از خودگذشتگی در کشور می‌توان شاهد یک جامعه فاخر و متعالی بود که چنین جامعه‌ای زمینه تحقق تمدن نوین اسلامی را فراهم می‌کند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان هرمزگان، با اشاره به حضور پیکر مطهر شهدای گمنام در حسینیه «معراج» بندرعباس، تصریح کرد: روزهای چهارنشبه و پنج‌شنبه با حضور پرشور مردم انقلابی هرمزگان، مراسم نوحه‌خوانی برگزار و با آرمان‌های شهدا تجدید بیعت کردند.

سرهنگ رکن‌الدینی، با اشاره به تشییع پیکر این شهیدان در روز ۲۶ آذرماه در بندرعباس، تشریح کرد: همزمان با شهادت فاطمه زهرا (س) در شهر بندرعباس ائین تشییع پیکر مطهر این شهدا از روبروی پارک دباغیان آغاز می‌شود و تا مسجد جامع بندرعباس ادامه خواهد داشت.

وی با ذکر این نکته که پس از تشییع پیکر شهدا در مرکز استان هرمزگان، به محل‌های خاک‌سپاری مشاعیت خواهند شد، گفت:‌ این شهیدان در روستای شمیل شهرستان حاجی‌آباد، فاریاب رودان، تیپ مردم پایه سپاه امام سجاد(ع) استان، شهرداری بندرعباس و در شهرک شهید سلیمانی شهرستان سیریک به خاک سپرده خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »