مجتبی رهدور : جلسه هماهنگی بین بخشی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان سیریک برگزار شد

مجتبی رهدور : جلسه هماهنگی بین بخشی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان سیریک برگزار شد

هرمزبان – مجتبی رهدور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سیریک گفت : جلسه هماهنگی بین بخشی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با ادارات عضو ستاد پیشگیری از بروز این بیماری، به منظور رصد وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح شهرستان سیریک برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سیریک، مجتبی رهدور رییس این اداره از برگزاری جلسه هماهنگی بین بخشی اعضای ستاد پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان سیریک خبر داد.

وی گفت: این جلسه که با حضور مدیران ادارات جهادکشاورزی، دامپزشکی و کارشناسان مربوطه در این حوزه در محل جهادکشاورزی سیریک برگزار گردید، بر ضرورت آمادگی ادارات عضو ستاد، به منظور انجام واکنش سریع و اقدامات پیشگیرانه در مواجهه احتمالی با این بیماری و جلوگیری از انتشار آن، تأکید گردید.

رهدور افزود: با توجه به وجود 120 کیلومتر مرز آبی دریایی در این شهرستان، نزدیکی سواحل به روستاهای اطراف، برودت هوا در این فصل از سال و مهاجرت پرندگان آزادپرواز مهاجر به تالاب ها و سواحل این شهرستان به منظور اسکان و زمستان گذرانی، اهمیت آمادگی ادارات و پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد را دو چندان می کند.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان سیریک، با اشاره به فعالیت 11 واحد مرغداری صنعتی در این شهرستان، اظهار داشت: در این جلسه مصوبات مطلوبی، از جمله؛ نظارت بر عقیم سازی کود مرغی بصورت کاملا بهداشتی و اصولی در مرغداری ها، آموزش بهره برداران حوزه طیور بومی و صنعتی و انجام پایش و مراقبت مستمر در فصول سال را در پی داشت.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »