شهرام کریمزادگان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: شهرستان بستک با 2 میلیون 297 هزار قطعه جوجهریزی در هر دوره قطب گوشت سفید استان هرمزگان است که سالانه میتواند بیش از 15 هزار تن گوشت سفید روانه بازار نماید.
وی ادامه داد: 3 واحد از مرغداریهای شهرستان متقاضی پرورش مرغ سبز و سایز در شهرستان بوده که ظرفیت دورهای آنها 73 هزار قطعه است که توانستهاند 496 تن مرغ سبز با کیفیت بسیار عالی را تولید و پس از بستهبندیهای مخصوص به بازار مصرف عرضه نمایند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک خاطرنشان کرد: عدم استفاده از آنتیبیوتیک، کاهش چربی و ضایعات لاشه، کاهش دوره پرورش، کاهش هزینههای تولیدی (سوخت، خوراک، برق، آب، کارگری، دارو و درمان) ازجمله مزیتهای مرغ سبز و سایز است.
کریمزادگان بیان داشت: گوشت مرغ بهدلیل ارزش غذایی بالا و قیمت مناسب از منابع ارزشمند و پرطرفدار در بین مصرفکنندگان است و عمده بازار مصرف این تولیدات علاوه بر بستک، شهرستانهای همجوار مانند؛ پارسیان، بندرعباس، قشم، بندرخمیر و استان فارس است.