مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه ناحیه سپاه بستک طی پیامی آغاز امامت منجی عالم بشریت را تبریک گفت

پیام تبریک حجت الاسلام مرتضی رئیسی به مناسبت آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج)

هرمزبان – حجت الاسلام والمسلمین مرتضی رئیسی مسئول دفترنمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت بسیج سپاه بستک طی پیامی آغاز امامت منجی عالم بشریت را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، متن پیام حجت الاسلام رئیسی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

…بَقِیَّتُ اللَّهِ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ

نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت منجی عالم بشریت،آغاز امامت آن خورشیدی است که حضرت محمد(ص)، طلوعش را نوید داده بود.آغاز امامت امام زمان (عج)، فصل جدیدی را در حیات دینی و اجتماعی مسلمانان رقم زد و اینک منتظران مکتب انتظار، امیدوارانه ظهور آن یگانه منجی عالم بشریت را از معبود بی همتا می طلبند تا در پرتو دولت فراگیرش، پرچم عدالت و آزادی را در سراسر گیتی به اهتزاز درآورند.

جامعه اسلامی ما به برکت حضور مقام معظم رهبری در زمان غیبت حضرت ولی عصر (عج) از نعمت چراغ هدایت رهبری فرزانه برخوردار است و بی شک تکیه به رهنمودهای ایشان می تواند رضایت خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) را به دنبال داشته باشد.
امید است با عمل به فرامین ائمه اطهار و اطاعت از دستورات و فرامین  حضرت امام خامنه ای در زمان غیبت آن امام همام، زمینه ظهورش را با بصیرت و حقیقت طلبی و “وحدت کلمه” حول ارزشها و آرمانهای رفیع انقلاب اسلامی، فراهم سازیم.
بی شک می توان با توکل به خدای متعال و با همدلی، اتحاد و مقاومت در مقابل استکبار و ستیز با دشمنان ستیزه جو به این مهم دست یافت.
اینجانب سرآغاز امامت و ولایت حضرت ولیعصر (عج)را به محضر تمامی مردم سرافراز و ولایتمدار شهرستان بستک تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم همه ما در راستای دینداری و اعتقاد و التزام به سیره پاک معصومین (ع) تحت زعامت مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) گام برداریم و در راستای توفیق هرچه بیشتر نظام مقدس اسلامی پویا و پیروز باشیم.

منبع: خبرگزاری بسیج
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »