دهقانی: رژیم صهیونیستی با اتکا به حمایت متحدان همچنان به جنایات خود ادامه می دهد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، غلامحسین دهقانی در نشست روز چهارشنبه مجمع عمومی این سازمان که با موضوع فلسطین برگزار شد، ضمن اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای کاهش آلام مردم فلسطین، دلیل ناکامی این تلاش‌ها را پافشاری رژیم صهیونیستی بر ادامه اقدامات جنایتکارانه و غیرقانونی علیه فلسطینیان دانست.
وی افزود: باوجود درخواست‌های مکرر جامعه بین المللی و محکومیت رژیم صهیونیستی در مجامع بین المللی، این رژیم با اتکا به حمایت معدود متحدانش همواره نسبت به این خواسته‌ها بی اعتنایی کرده و متاسفانه هنوز جامعه بین المللی برای پایان بخشیدن به بی کیفر ماندن مرتکبین این جنایات اقدامی انجام نداده است.
سفیر و معاون نمایندگی کشورمان سازمان ملل در ادامه به موارد متعدد نقض حقوق فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی همانند تخریب خانه‌ها، جابجایی اجباری غیر نظامیان، بازداشت و حبس غیر قانونی شهروندان غیر نظامی فلسطینی از جمله کودکان، خشونت و وحشت افکنی توسط شهرک نشینان اسرائیلی و دست زدن به اقدامات غیر قانونی، بویژه در مسجد الاقصی که بی وقفه ادامه داشته است اشاره کرد.
دهقانی با اشاره به تداوم محاصره غزه، آن را سبب بروز یک بحران عمیق انسانی و محرومیت گسترده میلیون ها فلسطینی دانست و گفت رژیم صهیونیستی با این گونه اقدامات عامدانه و سیستماتیک قواعد لازم الاجرا و اساسی حقوق بین الملل،از جمله حقوق بشر دوستانه، را نقض می کند.
وی افزایش شهرک‌های یهودی نشین در اراضی اشغالی فلسطین را علاوه بر نقض فاحش کنوانسیون چهارم ژنو آن را جنایت جنگی خواند و گفت: این اقدامات نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی هیچگاه علاقه‌ای به برقراری صلح در فلسطین نداشته است.
دهقانی توجه و اقدام فوری جامعه بین المللی در خصوص مساله فلسطین را خواستار شد و ادامه اشغال غیرقانونی و ظالمانه فلسطین را نه فقط باعث رنج و محنت فلسطینیان، بلکه منشا تنش‌های مختلف در منطقه خاورمیانه دانست که صلح و ثبات بین المللی را به مخاطره انداخته است.
وی با انتقاد از شورای امنیت سازمان ملل یادآور شد که با وجود اتفاق نظر جهانی در موردغیر قانونی بودن سیاست‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی، شورای امنیت کماکان در وضعیت فلج و بی تحرکی نسبت به این مسئله قرار داشته و نتوانسته است به وظایف خود عمل کند.
دهقانی از این شورا خواست تا به مسئولیت های خود تحت منشور ملل متحد جامه عمل پوشانده و رژیم صهیونیستی را مجبور به احترام به قواعد حقوق بین الملل و پایان دادن به جنایات جنگی، اشغال سرزمین فلسطین و نقض حقوق مردم فلسطین کند.
سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل بار دیگر به حمایت کامل دولت و مردم ایران از مردم ستمدیده فلسطین تاکید و خاطرنشان کرد: ایران هر چه در توان دارد برای تحقق خواست مردم فلسطین مبنی بر تشکیل یک فلسطین آزاد بکار خواهد برد.
شبد** اروپام-4-541 ** انتشار دهنده: اسماعیل جهانبخش

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »