قرمز پوشی شاخص بورس در هفته پایانی سال ۹۸

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، در پنج روز معاملات هفته‌ جاری، شاخص بورس هفت هزار و ۳۰۸ واحد کاهش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه (۲۱ اسفند) با عدد ۵۲۰ هزار و ۲۱۱ واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (۲۸ اسفند ماه) به عدد ۵۱۲ هزار و ۹۰۳ واحد رسید.

شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته ۶۶۴ هزار و ۲۹  واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم ۶۵۰ هزار و ۳۴۸ واحد رسید و کاهش ۱۳ هزار و ۶۸۱ واحدی را رقم زد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته ۱۷۸ هزار و ۹۳۷ واحد بود که در هفته جاری این عدد به ۱۷۷ هزار و ۸۳ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از ۱۱۹ هزار و ۱۰۸ واحد به عدد ۱۱۷ هزار و ۸۱۴ واحد رسید.

در پنج روز معاملاتی این هفته بازار سرمایه نمادهای بانک ملت، بانک تجارت، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان و ملی صنایع مس ایران در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت بانک‌ها، صنایع غذایی به جز قند و شکر، کانی‌های غیرفلزی، بیمه و بازنشسته، شیمیایی، خودروسازی و قطعات، کانی‌های فلزی، فلزات اساسی، چند رشته ای صنعتی، رایانه، سیمان، تامین آب، برق و گاز با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.

 هفته‌ ای که گذشت بانک‌ها و موسسات اعتباری، صنایع غذایی به جز قند و شکر، فلزات اساسی، خودرو و قطعات، شیمیایی، کانه های فلزی، مواد دارویی، سرمایه‌گذاری‌ها، فرآورده‌های نفتی، سیمان، آهک و گچ، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، حمل و نقل، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، بیمه و بازنشستگی، محصولات فلزی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.

همچنین شیمیایی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، بانک‌ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، کانه‌های فلزی، خودرو و قطعات، مواد دارویی، سرمایه گذاری‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، سیمان، آهک و گچ، انبوه سازی املاک و مستغلات، فرآورده‌های نفتی، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، واسطه گری‌های مالی و پولی، بیمه و بازنشستگی، عرضه برق، گاز، بخار، بخار و آب گرم، محصولات کاغذی و محصولات فلزی و فنی و مهندسی بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

منبع: شبستان

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »