مشورت دولت بامجلس برای بستن کابینه/دولت تدبیربه ریل انقلاب برنگشت

نائب رئیس مجلس گفت: دولت به هر کمیسیون چند گزینه به عنوات وزیر پیشنهادی معرفی کرد و نمایندگان در قالب خوب، متوسط،ضعیف نظراتشان را اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شنبه شب (۱۶ مرداد) در برنامه نگاه یک صدا و سیما گفت: مراسم تحلیف و آبرو و عزت برای جمهوری اسلامی ایران است.

وی تاکید کرد: ۲۰۰ مهمان از مقامات کشورهای خارجی در مراسم تحلیف حضور یافتند. اگر کرونا وجود نداشت و مراسم تحلیف با حضور مقامات بیشتری برگزار می‌شد اما نسبت به مراسم رؤسای جمهور گذشته مراسم به خوبی و آبرومند برگزار شد.

نایب رئیس مجلس اظهار داشت: در حاشیه این مراسم دیدارهایی بین رئیس مجلس، رئیس جمهور و مقامات خارجی حاضر در جلسه تحلیف برگزار شد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس گفت: مقامات خارجی امیدوار بودند، دولت جدید ایران در کنار تعامل با دنیا اولویت خود را بر تعامل با ۱۵ کشور همسایه قرار دهد، بر خلاف دولت گذشته که روابطش منحصر به چند کشور اروپایی بود.

وی ادامه داد: این کشور از گروه‌های دوستی و پارلمانی انتظار داشتند برنامه‌هایی را برای ارتقای روابط دو جانبه ارائه دهند.

نایب رئیس مجلس گفت: بعد از مراسم تحلیف رئیس جمهور دو هفته فرصت دارد که وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند، کمیسیون‌ها یک هفته فرصت دارند تا صلاحیت وزرای پیشنهادی را بررسی کنند و پس از آن رئیس جمهور باید در صحن علنی مجلس از وزرایش دفاع کند.

وی ادامه داد: مجلس این هفته به جای یکشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه، روزهای یکشنبه و چهارشنبه تشکیل جلسه خواهد داد تا رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.

علی نیکزاد تاکید کرد: صحن علنی هفته آینده، شنبه، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه به صورت سه شیفت تشکیل جلسه خواهد داد تا رأی اعتماد به ۱۸ وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم را بررسی کند، قبل از تاسوعای حسینی رسیدگی به رأی اعتماد به وزرا به اتمام خواهد رسید.

نایب رئیس مجلس در پاسخ به این سوال که آیا دولت با کمیسیون‌های تخصصی برای معرفی وزرای پیشنهادی مشورت می‌کند، اظهار داشت: بله، دولت به کمیسیون‌های تخصصی چند نفر را که مدنظر دولت بوده‌اند برای احراز پست وزارت معرفی کردند و از اعضای کمیسیون‌های تخصصی خواستند که نظر خود را نسبت به این اشخاص در قالب خوب، متوسط و ضعیف اعلام کنید.

نیکزاد ادامه داد: کمیسیون‌های تخصصی نیز پس از بررسی، نظرات خود را به صورت خوب، متوسط و ضعیف در مورد هر گزینه اعلام کردند و در نهایت تصمیم‌گیر شخص رئیس جمهور است و ۱۸ وزیر به مجلس معرفی خواهند شد.

وی در مورد برنامه‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی مردم گفت: دولت و قطار دولت باید به ریل انقلاب برگردد، هر چه زور زدیم قطار دولت تدبیر به ریل انقلاب بازنگشت.

نیکزاد در پاسخ به این سوال که آیا در دولت آینده وزیر خواهید شد، گفت: در مجلس در خدمت شما هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »