اعتبارات نوسازی مدارس در ۴ سال اخیر به طورکامل تخصیص یافت

تهران- هرمزبان – رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، اعلام کرد: سهم اعتبارات سازمان نوسازی مدارس از بودجه عمرانی کشور در سال ۹۶ کمتر از ۱.۶ درصد بود، در سال جاری به بیش از ۷ درصد رسیده است که در این چهارسال اخیر تخصیص صد در صدی داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش روز سه شنبه ایرنا، مهراله رخشانی‌مهر با بیان اینکه در چهارسال اخیر در تمام ردیف های اعتباری مجموعا ۳۰ هزار میلیارد تومان در مدرسه‌سازی هزینه شده است افزود: با رشد مشارکت خیرین علاوه بر اینکه آمار مدارس فرسوده از ۳۰ درصد به ۱۹.۵ درصد کاهش یافت، مدارس خشت و گلی حذف شد، هرجا که زیرساخت لازم وجود داشت سیستم های گرمایشی مدارس استاندارد شد و بسیاری از پروژه های نیمه‌تمام که سال‌ها رها شده‌بود، تکمیل و تحویل دانش آموزان شدند.

وی که به پاس قدردانی از فعالیت‌های مؤسسان و دست‌اندرکاران نهادهای خیر مدرسه ساز با حضور در دو موسسه خیریه حضور یافته بود با اشاره به آسیب های زلزله کرمانشاه و سیل های سال ۱۳۹۸ اظهار داشت: با مشارکت گسترده خیرین بازسازی مدارس به خوبی انجام شد و حتی توانستیم بسیاری از مدارس دیگر را بهسازی و نوسازی کرده و یا فضاهای جدید احداث کنیم به طوری که در استان کرمانشاه متوسط سرانه فضای آموزشی ۱.۲ مترمربع افزایش یافت

بر اساس اعلام سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور،  در این دیدار ناصر قفلی رییس و محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و فاطمه مهاجرانی معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، رخشانی‌مهر را همراهی می کردند.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »