افزایش قیمت محصولات فولادی در پی قطعی برق این شرکت‌ها

هرمزبان – مدیرعامل فولاد هرمزگان گفت: خسارات قطعی برق شرکت های فولادی تنها متوجه این شرکت ها نخواهد بود بلکه عمده ضرر و زیان آن در ماه های آتی با نبود مواد اولیه برای صنایع پایین دست نمایان خواهد شد.

عطااله معروفخانی ظهر امروز (۲۷ تیرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: متضرر اصلی این قطعی و کاهش تولید، مردم خواهند بود و راهکار برون رفت از این وضعیت وصل شدن برق در ساعات غیر پیک است.

وی ادامه داد: برای کاهش این ضرر و زیان و جلوگیری از کمبود عرضه محصولات فولادی، بهتر است این شرکت ها بتوانند در ساعات غیر پیک مانند شب تا صبح به تولید ادامه دهند.

 مدیرعامل فولاد هرمزگان اثرات کاهش تولید محصولات فولادی در بازار را خیلی سریع دانست و اظهار کرد: قیمت های محصولات فولادی در بازار داخل بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته و اگر به همین منوال پیش برویم اثرات جبران ناپذیری بر بازار عرضه و تقاضای این گذاشته خواهد شد.

معروفخانی متضرر اصلی این مهم را مردم دانست و عنوان کرد: افزایش قیمت محصولات صنایع پایین دستی مانند خودرو و ساختمان دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به نیاز ۲۹۵ مگاواتی برق در شرکت فولاد هرمزگان و ضرر و زیانی که در این مدت کوتاه به این شرکت وارد شده است، اضافه کرد:  از ابتدای خرداد ماه با اجرای طرح مدیریت بار به دلیل افزایش دمای هوا در سطح کشور طبق درخواست شرکت برق منطقه ای استان هرمزگان مبنی بر کاهش بار عملا کوره های قوسی این شرکت در ساعات اوج مصرف متوقف شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان با اعلام اینکه ۱۵ تیرماه و راس ساعت ۱۶ شرکت برق منطقه ای بدون اعلام قبلی و بدون هماهنگی اقدام به قطع برق کرد، از این عملکرد برق منطقه ای استان انتقاد و اظهار ناخرسندی کرد و افزود: در صنایع بزرگ قطع ناگهانی و بدون اعلام قبلی برق نه تنها باعث افزایش ضرر و زیان و خسارت های مالی مضاعف می شود بلکه با جان بسیاری از کارکنان این شرکت ها بازی می کند.

 وی شاهد مثال این موضوع را خطر جانی برای ۵ نفر از کارکنان این شرکت هنگام حمل پاتیل مذاب توسط جرثقیل سقفی عنوان کرد که با قطع ناگهانی برق این نفرات خوشبختانه با هوشیاری خطر را رفع کرده اند، عنوان کرد:  قطع ناگهانی برق  باعث توقف واحد اکسیژن و در نتیجه عدم ارسال نیتروژن به کوره های واحد احیا مستقیم  و فعال شدن آهن اسفنجی در آن ها شده و اختلال در خط تولید شمش و از بین رفتن حداقل ۱۰ عدد سگمنت و  تخریب نسوز کوره ها، پاتیل ها و تاندیش ها را در پی داشته است.

معروفخانی خسارت مالی ناشی از قطع ناگهانی و بدون برنامه برق را بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان و جمع خسارات این شرکت پس از یک هفته خاموشی کامل را بیش از ۴۳۸ میلیارد تومان دانست و اظهار کرد: با توجه به توقف کامل خطوط تولید  روزانه حدود ۳۰ میلیارد تومان خسارت به این شرکت تحمیل می شود که در صورت ادامه روند جاری تا انتهای تیرماه، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان خسارت ناشی از قطع برق به این شرکت تحمیل خواهد شد.

وی موضوع مهمتر را از دست دادن  تولید حدود ۱۰۰ هزار تن تختال و ۶۵ هزار تن آهن اسفنجی دانست که به تولید صنایع پایین دستی و ارز آوری در شرایط جنگ اقتصادی لطمه خواهد زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »