هفته‌ای ۱.۵ میلیون دوز واردات واکسن کرونا خواهیم داشت

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه فردا(پنجشنبه) یک محموله دیگری از واکسن وارد کشور می‌شود، گفت: هفته‌ای یک و نیم میلیون دوز واکسن از یک کشور دیگری وارد خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به هدف‌گذاری‌هایی که برای افراد بالای ۶۰ سال شده بود و کسانی که بیماری‌های زمینه‌ای داشتند و کسب‌ و کارهایی که با مردم ارتباط دارند واکسیناسیون را ادامه داده‌ایم. می‌خواهیم قدمی فراتر برویم و به دنبال بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، هستیم. برای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها نیازمند سرعت بیشتری در واکسیناسیون هستیم.

ببینید:
عکس/ تزریق واکسن کووایران برکت به سالمندان ناتوان بوشهری

وی ادامه داد: خوشبختانه طبق برنامه ریزی قبلی مان به سرعت واکسن های خریداری شده می آید. فردا هم یک محموله دیگر می آید. از ژاپن هم یک محموله نزدیک به ۳ میلیون دوزی آسترازانکا وارد کشور می شود.

واعظی خاطر نشان کرد: هفته ای ۱.۵ میلیون از یک کشور دیگر می آید، کار واکسن های داخلی هم خوب پیش می‌رود.

رئیس دفتر رئیس جمهور در مورد ادامه مذاکرات وین گفت: مذاکراتی که در این ۶ دور انجام شده بسیار خوب بوده و آن‌چه که مربوط به مسائل اقتصادی و تحریم‌ها  بوده روی همه آن‌ها توافق شده است. 

وی با اشاره به اینکه آن‌هایی که توافق کردیم زمانی عملیاتی می‌شود که هر دو طرف به تمام اهداف خودشان برسند، اظهار داشت: یکی دو موارد مانده که با توجه به اینه آخر دولت است به نظر می‌رسد در ابتدای دولت آقای رییسی انجام خواهد شد.

واعظی اظهار داشت: آنچیزی که برای این دولت و همگان مهم است این است که ما به نحو احسن مذاکرات را دنبال کنیم تا هم تحریم‌ها برداشته شود و هم به حقوق ملت دست بیابیم. مذاکرات این ۶ دور بسیار خوب بوده است به نظر من روی همه مسائل و موضوعات تحریم ها توافق شده است. البته این توافق‌ها زمانی عملی می شوند که هر دو طرف به اهداف و خواسته هایشان برسند؛ یا همه این‌ها با هم انجام می شوند یا هیچ کدامشان نمی‌شود.

وی ادامه داد: یکی دو مورد مانده که با توجه به اینکه آخر دوره ما است به نظر می رسد در ابتدای دولت آقای رئیسی محقق می شود. برای دولت ما مهم است که تحریم ها برداشته شود تا پول ها برسد و صادرات نفت انجام شود؛ موهباتش به دولت سیزدهم می رسد. ما هم به عنوان دولت دوازدهم از امروز تا روز آخر علاقه مند هستیم تلاشمان را بکنیم آن‌چیزی که دولت بعد برای برداشتن تحریم‌ها یا مذاکرات وین نیاز دارد را در اختیارش قرار دهیم و در آن راستا کمک کنیم و وقتی دوره تمام شد در صورت نیاز افرادی که سر کار بودند تجربیاتشان را در اخیار مسئولین قرار دهند.

واعظی اظهار داشت: دولت سیزدهم را ادامه دولت دوازدهم می دانیم و  فکر نمی‌کنیم دولت دیگری آمده است. ما در ارتباط با انتقال اطلاعات و گزارش به دولت بعدی هر آنچه که برای دولت خود می خواستیم را برای دولت سیزدهم انجام دادیم. کشور ما باید بلوغ خود را نشان دهد باید با تمام وجود تلاش کنیم دولت بعدی موفق باشد.

واعظی در پاسخ به خبرنگاری که به اظهارات اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اشاره کرده بود؛ گفت: آقای بورل هم مثل هر سیاستمدار دیگری وقتی اظهار نظر می‌کند، مقدرای اش مصرف سیاسیت داخلی دارد و مقداری‌اش به سیاست خارجی باز می‌گردد؛ ما هم این طور هستیم.

وی تصریح کرد: مواضعی از ایشان قابل قبول است که با عمل و مکاتباتشان نشان می‌دهند. تلاششان بر این بوده همکاری ایران و اتحادیه اروپا را بهتر کنند. طبیعی است بین راهبرد ها و مواضع ما با کشورهای دیگر حتی کشورهای دوست اشتراک و اختلاف نظر وجود دارد. روی اختلاف نظرها بررسی می کنیم و بر اشتراکات تاکید می‌نماییم.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »