اعلام قیمت نهایی فیدلیتی توسط بهمن موتور + لیستی از خودروهای هم قیمت با فیدلیتی

مدیر عامل گروه بهمن از فروش فیدلیتی در مدل ۵ سرنشین با قیمت ۶۵۵ میلیون و مدل ۷ سرنشین با قیمت ۶۷۰ میلیون به صورت نقدی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، مدیر عامل گروه بهمن از اولین مرحله فروش فیدلیتی در یکم تیر ماه خبر داد و گفت: فیدلیتی در مدل پنج سرنشین با قیمت ۶۵۵ میلیون و مدل هفت سرنشین با قیمت ۶۷۰ میلیون به صورت نقدی به فروش می‌رسد.

همچنین دیگنیتی نیز به عنوان اولین خودرو SUV کوپه تولید داخل به تولید انبوه و عرضه عمومی رسیده و طرح‌های فروش آن تکرار و این استمرار با جدیت دنبال می‌شود.

وی ضمن تشکر از استقبال گسترده مشتریان از طرح‌های فروش دیگنیتی و همچنین تست رانندگی خودروهای فیدلیتی و دیگنیتی ادامه داد که در کنار دیگنیتی، تولید محصول فیدلیتی نیز آغاز شده و اولین مرحله فروش آن یکم تیر ماه همزمان با تولد امام رضا (ع) است. فیدلیتی با دو مدل پنج و هفت سرنشین به بازار عرضه می‌شود که نسخه پنج سرنشین با قیمت ۶۵۵ میلیون و هفت سرنشین با قیمت ۶۷۰ میلیون به صورت نقدی به فروش می‌رسد.

بیوک علیمرادلو، مدیر عامل گروه بهمن گفت: با وجود قطعات در انبارهای بهمن موتور و اینکه خط تولید در شرکت بهمن موتور با سرعت در حال تولید است و مدیریت شرایط به‌گونه‌ای است که امکان تحویل محصولات پیش‌فروش شده در زمان مقرر مهیا باشد اما تا کنون اجازه پیش فروش از سوی وزارت صمت داده نشده و برنامه ما فروش فوری است.

فیدلیتی، خودروی استراتژیک گروه بهمن

علیمرادلو فیدلیتی را محصول استراتژیک بهمن‌موتور خطاب کرد و گفت: با خرید کامل پلتفرم، دانش فنی و انتقال تجهیزات برای این خودرو، برای اولین بار در کشور یک SUV داخلی تولید می شود. همچنین با ارائه دو محصول دیگر، در سبد محصولات سواری و خودروهای SUV محصولات متنوعی را تا پایان سال عرضه خواهیم کرد.

خودروهای کارکرده بالای ۵۰۰ میلیون تومان

بر اساس اگهی‌های ثبت شده در سایت دیوار، لیستی از خودروهای صفر در محدوده قیمتی ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان به دست آمده است.

خودروهای هایما S7 و هیوندای اکسنت مونتاژ با قیمت ۶۶۰ میلیون تومان ثبت شده‌اند.

چری آریزو ۶ اکسلنت، هیوندای i20 مونتاژ و سانگ یانگ تیوولی خودروهای هستند که در کانال ۷۰۰ میلیون تومان معامله می‌شوند.

همچنین خودروی چری تیگو ۷ IE با افزایش قیمت ۲٫۴ درصدی قیمت نسبت به هفته گذشته، با قیمت ۸۶۵ میلیون تومان ثبت شده است.

در جدول زیر لیست خودروهای صفر در محدوده قیمتی ۶۰۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان را مشاهده می‌کنید.(قیمت خودروها به صورت روزانه، بر اساس بررسی میدانی معاملات انجام شده در مراکز تعویض پلاک، کارشناسی‌های روزانه خودرو، معاملات روزانه نمایشگاه‌داران ماشین و تماس‌های روزانه با فروشندگان اتومبیل استخراج می‌شود.)

 

 

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »