هزار و ۴۱۲ ساعت تدریس در مدرسه تلویزیونی ایران

تهران-هرمزبان – نماینده و رابط معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با سازمان صدا و سیما گفت: از دوازدهم اسفندماه تا کنون هزار ۴۱۲ ساعت برنامه تدریس در مدرسه تلویزیونی برای دانش‌آموزان پخش شده است.

محمدرضا سیفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا در این زمینه افزود: از دوازدهم اسفند سال ۹۸ تا پایان اردیبهشت امسال ۲ هزار و ۸۲۴ جلسه برنامه آموزشی در شبکه قرآن و آموزش برای دانش آموزان پخش شده است.

وی ادامه داد: از این میان ۲ هزار و ۲۲۱ جلسه به صورت پخش زنده و ۶۰۳ برنامه تولیدی پخش شده و ۸۵ نفر مجری و ۳۰ نفر همکاران پشتیبان در مدرسه تلویزیونی بوده اند.

نماینده و رابط معاونت آموزش ابتدایی با صدا و سیما گفت: ۸۴ هزار و ۷۲۰ دقیقه برنامه آموزشی در شبکه قرآن و آموزش  برای دانش آموزان تهیه شد.

سیفی با بیان اینکه هشت گروه پشتیبان در شبکه شاد فعالیت داشتند، خاطرنشان کرد: ۳۷ عنوان درسی و یازده موضوع پیش دبستانی در مدرسه تلویزیونی ایران آموزش داده شده است.

وی یادآورشد: ۴۱۰ جلسه دروس قرآن و هدیه های آسمانی برای دانش آموزان از شبکه قرآن و ۲هزار و ۴۱۴ جلسه پیش دبستانی و دروس دوره اول و دوم ابتدایی برای دانش آموزان از شبکه آموزش پخش شده است.

نماینده و رابط معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با صدا و سیما عنوان کرد: مدرسه تلویزیونی ایران ۴۲۲ روز فعالیت داشته است.

سیفی پیشتر به ایرنا گفته بود: برنامه‌های درسی مدرسه تلویزیونی ایران برای همه دانش‌آموزان از جمله دانش آموزان ابتدایی از اول تابستان ازسرگرفته می شود و با کیفیت و تنوع بهتری ادامه می‌یابند.

مدرسه تلویزیونی در پساکرونا ادامه خواهد داشت

نماینده و رابط معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با صدا و سیما اظهار داشت: مدرسه تلویزیونی دانش آموزان در دوران پس از کرونا هم به فعالیت خود ادامه می دهد و مکمل آموزش در مدارس خواهد شد، هرچند که نمی‌تواند جایگزین معلم و کلاس درس شود.

سیفی یادآور شد: مدرسه تلویزیونی در کنار شبکه شاد و درس نامه خودآموز در دوران کرونا توانست از عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان جلوگیری کند.

به گفته او مهارت‌آموزی و چگونگی شیوه زندگی از مهم‌ترین اولویت های برنامه‌های مدرسه تلویزیونی در تابستان است.

وی تصریح کرد: در ایام تابستان برنامه‌های آموزشی دانش آموزان پیش دبستانی نیز پخش می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش ایرنا، مدارس و مراکز آموزشی کشور از اسفند ماه سال ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند، اما وزارت آموزش و پرورش با شعار “آموزش تعطیل نیست” مدرسه تلویزیونی را به منظور تداوم آموزش راه اندازی کرد.

معاونت‌های مختلف آموزش و پرورش تقریبا پس از گذشت چند روز از تعطیلی مدارس با انتشار یک فراخوان از معلمان داوطلب درخواست کردند که برای همکاری و تدریس در مدرسه تلویزیونی اعلام آمادگی کنند و در نهایت مدرسه تلویزیونی از همان اسفند ماه سال ۹۸ فعالیت خود را در پایه‌های تحصیلی متفاوت آغاز کرد.

هرچند نقدهایی مانند تعامل نداشتن دانش‌آموز و معلم و کم بودن زمان تدریس برای آموزش در مدرسه تلویزیونی وجود دارد، اما بیشتر کارشناسان و مسوولان آموزش و پرورش معتقدند این شیوه آموزش به دلیل دسترسی آسان به تلویزیون می‌تواند راهی برای تحقق عدالت آموزشی در کشور باشد. چراکه به واسطه مدرسه تلویزیونی دانش‌آموزان عشایر و روستایی و آنها که به هر دلیلی از کلاس و معلم محروم هستند هم می‌توانند از تدریس برترین معلمان بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »