پیش‌بینی قیمت طلا امروز ۵ خرداد ۱۴۰۰

در بازار سکه نیز روند قیمت آرام بود و فلز گرانبها بالای خط ۱۰ میلیون تومانی نوسانات محدودی را تجربه کرد. سکه دیروز ۳۰ هزار تومان افت قیمت را به ثبت رساند و به بهای ۱۰ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان رسید.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در جریان بازار طلای دیروز، انس جهانی طلا به ۱۸۸۳ دلار رسید. قیمت سکه در ابتدای معاملات امروز با افزایش قیمت همراه بود اما بعد از گذشت چند ساعت با کاهش قیمت روبه‌رو شد. قیمت سکه طرح جدید امروز به ۱۰ میلیون و ۱۱۰ هزار تومان رسید.

محمد کشتی‌آرای،نایب رئیس اتحادیه طلا در گفتگو با تجارت‌نیوز به تغییرات و نوسان انس جهانی طلا اشاره کرد و گفت: نوسان انس جهانی طلا در بازار دیروز درصد بالایی نداشت. همچنین نوسان کمی در بازار دلار شاهد بودیم که هر دو نوسان انس طلا و نرخ ارز در بازار سه‌شنبه  و قیمت طلا اثرگذار بود.

نایب رئیس اتحادیه طلا درباره ادامه روند بازار سکه و طلا عقیده دارد با وجود پیش‌بینی‌های موجود که دلار در همین محدوده قیمتی ادامه دارد، روند بازار طلا در همین محدوده قیمتی ادامه دارد.

محمد کشتی‌آرای معتقد است بازار امروز (چهارشنبه) تا قبل از عصر در همین محدوده قرار دارد و احتمال دارد بازار طلا در عصر روز چهارشنبه دچار تغییرات قیمتی شود.

همچنین دنیای اقتصاد درباره بازار طلا و سکه نوشت:

ثبات نسبی اونس طلا

اونس طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی به روند چند روز گذشته خود ادامه داد و همچنان با ثبات نسبی در قیمت ۱۸۸۰ باقی مانده است. در حالی که قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی در پی بهبود ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران که تقاضا برای دارایی‌های امن را کمتر کرد، با کاهش روبه‌رو شد و در قیمت کمتر از رقم یاد شده بسته شده بود.

اما در داد وستدهای روز بعد بهای هر اونس طلا با افزایش (ساعت ۲۰ به وقت تهران) به قیمت ۱۸۹۴ دلار رسید. پس از اینکه مقامات بانک مرکزی آمریکا ریسک‌های تورم را کم اهمیت شمردند، سرمایه‌گذاران دوباره نسبت به دورنمای رشد اقتصادی خوش بین شدند. این امر باعث بهبود بازارهای سهام شد و روند صعودی طلا را موقتا کند کرد. به نظر می‌رسد تا زمانی که سطح حمایتی طلا حفظ شود، روند صعودی طلا بدون تغییر می‌ماند.

روند پر نوسان سکه

روند داد و ستدهای بازار سکه و طلا در دام نوسانات قیمتی مربوط به اخبار پیرامون انتخابات ریاست‌جمهوری ایران و نیز مذاکرات هسته‌ای قرار گرفته است به‌طوری که آینده این بازار برای سرمایه‌گذاران چندان مشخص نیست و معاملات در هاله‌ای از ابهام انجام می‌شود.

با توجه به افت و خیزهای بهای سکه در روزهای اخیر، هر سکه بهار آزادی روز سه‌شنبه به قیمت ۱۰ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان مورد معامله قرار گرفت. در این بین برخی معامله‌گران دو عامل را برای روند قیمتی سکه تاثیرگذار می‌دانند که می‌توان به بازگشت نرخ دلار داخلی و کاهش قدرت رشد آن و همچنین در جا زدن بهای اونس طلا در معاملات بازار جهانی اشاره کرد.

تحلیلگران فنی باور دارند که سطوح بالای ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در موقعیت فعلی بازارها چندان دور از ذهن نیست اما مسیر رسیدن به این محدوده بسیار پرنوسان خواهد بود.

آخرین اخبار مرتبط با بازار طلا را در صفحه طلا و ارز تجارت‌نیوز بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »