وزیر علوم از مجلس کارت زرد گرفت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی توضیحات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره علت انحلال و ادغام برخی از مراکز دانشگاهی را قانع کننده ندانستند و به وی کارت زرد دادند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی سوال روح الله عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا در مجلس از منصور غلامی درباره علت عدم اجرای برخی از مواد برنامه ششم توسعه و همچنین ادغام یا انحلال برخی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در شهرستان‌ها در دستور کار قرار گرفت.

عباسپور پس از ارائه توضیحات وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره سوال مذکور، گفت: با این افتضاحی که به جهت ادغام یا انحلال برخی از مراکز آموزشی در شهرستان‌ها به وجود آمده است، اگر بنده از توضیحات غلامی قانع شوم، هیچ پاسخی ندارم که به مردم دهم و توضیحات وی را قانع کننده ندانستم.

محمدباقر قالیباف نیز خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: بنده به صورت کتبی و شفاهی خدمت شما عرض کردم که باید در ساماندهی مراکز آموزش عالی و دانشگاهی با مشورت و هماهنگی اقدام کنید اما متأسفانه این مسئله مورد توجه قرار نگرفت و نمایندگان به این کار اعتراض دارند.

در ادامه جلسه، پاسخ‌های غلامی به سوال مذکور به رأی وکلای ملت گذاشته شد و نمایندگان با ۵۲ رأی موافق، ۱۵۳ رأی مخالف و ۱۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۳ نماینده حاضر در جلسه علنی پاسخ‌های وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را قانع کننده ندانستند و به وی کارت زرد دادند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »