شورای نگهبان درباره توصیه‌ها گوشه شنوایی ندارد

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه تشخیص مصلحت برعهده شورای نگهبان نیست گفت: شورای نگهبان درباره توصیه‌ها گوشه شنوایی ندارد و به توصیه‌ها ترتیب اثر نمی‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، علی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با حضور در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما با بیان اینکه احتمال اینکه از ۵ روز دوم برای بررسی صلاحیت‌ها استفاده حداکثری را می‌کنیم، گفت: زودتر از پایان ۵ روز دوم، اسامی نهایی کاندیداها را اعلام کنیم، وجود دارد؛ هر وقت به نتیجه برسیم، اعلام خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ‌کدام از اخبار منتشره درباره نتیجه بررسی صلاحیت‌ها، صحت ندارد، افزود: خود من هم هنوز نمی‌دانم چه تعداد از داوطلبان ریاست‌جمهوری، صلاحیت‌شان احراز می‌شود.

کدخدایی درخصوص شیوه رأی گیری در شورای نگهبان گفت: شیوه رأی گیری در شورای نگهبان مخفی و کتبی است؛ برای هر داوطلب، از ۱۲ نفر باید ۷ نفر رأی مثبت بدهند تا صلاحیت فرد، احراز شود.

سخنگوی شورای نگهبان بیان داشت: احتمال اینکه بتوانیم تعیین کنیم که چند نفر تاییدصلاحیت می‌شود هم برای ما وجود ندارد. حتی نمی‌توان درباره تعداد کاندیداهای نهایی حدس هم زد.

وی درباره رجل بودن بانوان تاکید کرد: قانون منعی برای ثبت نام ندارد و بانوان گرامی هم می‌توانند ثبت نام کنند و طبیعتاً شرایط‌شان بررسی می‌شود.

کدخدایی گفت: درباره داوطلبان باید دلایل مثبته‌ای داشته باشیم تا بتوانیم داوطلبان را تأیید صلاحیت کنیم. قانون گذار شورای نگهبان را مکلف کرده که در هر دوره‌ای افراد را بررسی کند، حتی رئیس جمهور یا نماینده مجلسی که یک دور حضور داشته، برای دور بعد دوباره بررسی صلاحیت می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه تشخیص مصلحت برعهده شورای نگهبان نیست گفت: شورای نگهبان درباره توصیه‌ها گوشه شنوایی ندارد و به توصیه‌ها ترتیب اثر نمی‌دهد.

وی درخصوص نامزدهای پوششی اظهار کرد: سخنگوی شورای نگهبان: کسی که به او نامزد پوششی می‌گویند ولی از نظر داشتن شرایط قانونی، شرایط را داراست، از نظر حقوقی قانون منعی برای او نگذاشته و چیزی تعیین نکرده و در واقع منعی برای کاندیداهای پوششی (آنهایی که شرایط قانونی را دارند) در قانون وجود ندارد.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری ردصلاحیت نداریم، بلکه می‌گوئیم شرایط را در فلان فرد احراز کردیم و در فرد دیگری این شرایط را احراز نکردیم.

کدخدایی ادامه داد: اگر کسی درباره عدم‌احرازش مراجعه کند، دلایل عدم احراز صلاحیتش را به او اعلام خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان ساخت: تا روز قبل از برگزاری انتخابات اگر اسناد یا مدارکی به دست‌مان برسد که تعیین کننده باشد، آن مدارک را بررسی می‌کنیم.

وی گفت: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی معمولاً در هر انتخابات، شرایطی را درباره منافع ملی از نظر مسائل قومیتی و غیره تعیین می‌کند. اگر دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به ما اعلام کند که مثلاً فلان کاندیدا، منافع ملی را رعایت نکرده و یا تعرضی به منافع ملی کرده، مجدداً صلاحیت آن کاندیدا را بررسی می‌کنیم.

کدخدایی با بیان اینکه شورای نگهبان ابداً اعمال سلیقه نمی‌کند گفت: چند روز دیگر اسامی کاندیداهای نهایی اعلام می‌شود و وارد فضای تبلیغات می‌شویم؛ کاندیداها از سخنان فریبنده و وعده‌های خلاف پرهیز کنند.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان تاکید کرد: ما قول داده ایم که هم سلامت انتخابات و هم سلامت مردم را تضمین کنیم و مردم با توجه به تدابیری که اندیشیده شده، با خیال راحت در روز انتخابات پای صندوق‌ها حاضر شوند

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »