امیدواریم با واکسیناسیون مدارس در مهر ماه باز شوند

وزیر آموزش و پرورش حمایت از دانش آموزان و توجه به آینده آنان را از دلایل حضوری برگزار کردن امتحانات دو پایه نهم و دوازدهم دانست و گفت: از آن جا که هیچ روش معتبری برای برگزاری آزمون های غیرحضوری نداریم و امتحانات دو پایه مذکور تأثیر مستقیمی بر انتخاب رشته تحصیلی و آینده دانش آموزان دارد، نیازمند شاخصی معتبر و عادلانه در این زمینه بودیم تا حقی از دانش آموزی ضایع نشود، لذا این موضوع بدون برگزاری آزمون حضوری محقق نمی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در حاشیه کنگره شهدای معلم و دانش آموز منطقه ۱۶ تهران، با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان در امتحانات پایان سال، اظهار کرد: سال تحصیلی سختی را گذراندیم، قطعاً هیچ چیز جایگزین کلاس های حضوری و ارتباط چهره به چهره معلمان با دانش آموزان نمی شود، لذا امیدواریم با واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان، مدارس در سال تحصیلی آینده بازگشایی شود.

وزیر آموزش و پرورش حمایت از دانش آموزان و توجه به آینده آنان را از دلایل حضوری برگزار کردن امتحانات دو پایه نهم و دوازدهم دانست و افزود: از آن جا که هیچ روش معتبری برای برگزاری آزمون های غیرحضوری نداریم و امتحانات دو پایه مذکور تأثیر مستقیمی بر انتخاب رشته تحصیلی و آینده دانش آموزان دارد، نیازمند شاخصی معتبر و عادلانه در این زمینه بودیم تا حقی از دانش آموزی ضایع نشود، لذا این موضوع بدون برگزاری آزمون حضوری محقق نمی شد.

حاجی میرزایی تصریح کرد: در بحث رعایت مسائل بهداشتی، کاملاً تابع دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم و ستاد ملی مبارزه با کرونا نیز برای برگزاری امتحانات حضوری به ما مجوز داده است. در پایه دوازدهم به واسطه این که، پایان یک دوره تحصیلی دوازده ساله است و برای اطمینان از تحقق اهداف دوره های تحصیلی،  اعتبار مدرک تحصیلی و تأثیری که نمره نهایی دانش آموز در پذیرش در دانشگاه ها دارد، ما نیازمند برگزاری آزمون  های معتبر هستیم.

وی از تلاش آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی آینده، خبر داد و عنوان کرد: اگر در ابتدای شیوع ویرورس کرونا، همگان  بر تعطیل شدن مدارس تأکید داشتند اما امروز دنیا به این نتیجه رسیده است که به هر روش ممکنی باید مدارس بازگشایی شوند، زیرا مدرسه و معلم جایگزین ندارند و هیچ راه و روشی نمی تواند جایگزین نقش معلمان شود. امیدواریم با واکسیناسیون معلمان بتوانیم مدارس را در سال تحصیلی آینده باز گشایی کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص اوقات فراغت دانش آموزان، خاطرنشان کرد: برای اوقات فراغت دانش آموزان بعد از پایان امتحانات خردادماه، برنامه هایی ارائه خواهد شد، این برنامه ها با شعار «هر دانش آموز یک مهارت» از طریق فضای مجازی و شبکه شاد، و با هدف «توسعه زمینه های مهارت آموزی» انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پایگاه اوقات فراغت را فعال کردیم که بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار دانش آموز در آن پایگاه ها، شرکت کردند و امسال نیز تلاش می کنیم این آمار را افزایش دهیم.

عضو کابینه تدبیر و امید، در خصوص کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش گفت: همانند سال های قبل با پیش بینی آمار دانش آموزان، آمار معلمان مورد نیاز را استخراج کرده ایم،  و با بهره گیری از سرباز معلمان، حق التدریس شاغل، بخشی از معلمان باز نشسته و … نیروی مورد نیاز را تأمین خواهیم کرد.

وی در مورد «مدرسه تلویزیونی ایران» گفت: مدرسه تلویزیونی ایران، یک ابتکار بسیار راهگشا بود و در شرایط دشواری به کمک آموزش و پرورش آمد و با پوشش گسترده ۹۷ درصدی امکان آموزش دانش آموزان محروم از آموزش های شبکه شاد و فاقد ابزارهای هوشمند را فراهم کرد. البته کسانی که پوشش آموزش های مجازی را داشتند می توانستند از آموزش های مدرسه تلویزیونی بهره مند شوند، بنابراین مدرسه تلویزیونی ایرانی گام خوبی برای استمرار آموزش ها در دوره کرونا بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حاجی میرزایی در مورد «کنگره معلمان و دانش آموزان شهید منطقه ۱۶ تهران»، اظهار کرد: برگزاری چنین برنامه هایی، ابتکار بسیار جالبی است، این منطقه شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده و این نشان از نقش آفرینی این منطقه در دوران دفاع مقدس دارد.

وی با تأکید بر گرامیداشت یاد شهدا، تصریح کرد: ما نیازمند شهدا هستیم، فرهنگ شهدا به ما کمک می کند تا زندگی بهتری داشته باشیم و آینده بهتری را رقم بزنیم. نسل امروز، نیازمند معرفی آرمان های شهدا،ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و این قبیل برنامه ها برای تقویت فرهنگ شهادت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »