تقابل شجاع با دوستان قدیمی؛ پرسپولیس به دنبال تثبیت صدرنشینی برابر الریان

هرمزبان – پرسپولیس در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا با الریان قطر بازی خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، پرسپولیس ایران و الریان قطر در دومین رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 به مصاف هم می روند. پرسپولیس ایران و الریان قطر در دومین بازی مرحله گروهی در گروه E به مصاف هم خواهند رفت. پرسپولیس که به دلیل قهرمانی در لیگ ایران به طور مستقیم راهی لیگ قهرمانان آسیا شد و در سید یک نیز حضور یافت، هم اکنون نیز در رده نخست جدول لیگ برتر ایران قرار دارد. سرخ ها در 20 بازی گذشته 11 پیروزی، 8 تساوی و 1 شکست در کارنامه خود داشته است. آن ها همچنین آمار 27 گل زده و 10 گل خورده به ثبت رسانده اند و با 41 امتیاز صدرنشین لیگ برتر ایران هستند. پرسپولیس همچنین در یک شانزدهم نهایی جام حذفی، مس نوین کرمان، تیمی از لیگ دسته دو را شکست داد.
پرسپولیس فصل گذشته موفق شد تا فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند و حالا دوباره می خواهد این روند خوب را تکرار کند. خریده شدن شهریار مغانلو و مهدی ترابی و همچنین پایان یافتن محرومیت عیسی آل کثیر، می تواند پرسپولیس را در آسیا کمک کنند. سرخ ها در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، موفق شدند الوحده امارات را با نتیجه 1 بر 0 شکست بدهند.
در آن سوی میدان، الریان قطر به دلیل نایب قهرمانی در فصل گذشته لیگ ستارگان قطر، موفق شد به طور مستقیم راهی لیگ قهرمانان امسال شود. الریان در لیگ ستارگان قطر امسال نیز با رتبه سوم کار خود را به پایان رساند. الوحده در 22 بازی، 10 پیروزی داشته است، 5 تساوی و 7 شکست. آن ها همچنین آمار 31 گل زده و 22 گل خورده را به ثبت رسانده اند و با 35 امتیاز در رده سوم جدول به کار خود پایان دادند.
الریان همچنین در جام امیر قطر به فینال صعود کرده است و باید پس از لیگ قهرمانان آسیا در مسابقه نهایی به مصاف الدحیل برود. الریان در جام ولیعهد قطر نیز در مرحله نیمه نهایی با یک گل مغلوب السد شد. الریان در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، دو شب پیش برابر گوای هند با نتیجه بدون گل متوقف شد. از جالب ترین تقابل های این دیدار، جدا شجاع خلیل زاده، مدافع سابق پرسپولیس با هم تیمی های قدیمی خود است.
رسانه قطری دیدار الریان با پرسپولیس را چالش بزرگی برای هر دو تیم دانست. الریان قطر در دومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 باید مقابل پرسپولیس صف آرایی کند. تیم پرسپولیس امشب از ساعت 21:30 در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 به مصاف تیم الریان قطر می رود.
در همین رابطه نشریه الشرق قطر در گزارشی به این بازی پرداخت و تیتر خود را این طور زد: الریان در یک بازی سخت آسیایی پرسپولیس ایران را به چالش می کشد.
الریان به همراه شجاع خلیل زاده در بازی اول به نتیجه تساوی مقابل گوا رضایت داد و در این بازی به دنبال برد است. سرخ پوشان پایتخت هم در بازی اول خود مقابل الوحده امارات با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید و به دنبال ادامه صدرنشینی و برد دومش است.
جعفر سمیعی، مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرد که با عوامل انتشار پست اینستاگرامی غیرحرفه ای در صفحه رسمی باشگاه، برخورد خواهد کرد. جعفر سمیعی در اینستاگرام نوشت:
فوتبال در دنیای امروز تبدیل به بهانه‌ای برای نزدیک کردن جوامع و گسترش صلح و دوستی میان دولت‌ها، ملت‌ها و فرهنگ‌ها شده است. وسیله ای برای ترویج نوع‌دوستی و تبلیغ انسانیت. در همین راستا باشگاه پرسپولیس همواره خود را ملزم به رعایت این قواعد می‌داند. اخیرا انتشار مطالبی نادرست و خلاف قواعد ورزشی و رفتار حرفه‌ای، سبب آزردگی خاطر مردم هند به عنوان میزبان مسابقات گروه پنجم لیگ قهرمانان آسیا 2021 شده که قطعا با عوامل انتشار چنین محتویاتی برخورد خواهد شد. امیدواریم در ادامه اصلاح شیوه مدیریت در باشگاه پرسپولیس بتوانیم اتفاقات بهتری رقم بزنیم و با ایجاد بستر مناسب و ابزار کافی، شرایط کار در باشگاه بزرگ پرسپولیس را تغییر دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »