تقابل شجاع با دوستان قدیمی؛ پرسپولیس به دنبال تثبیت صدرنشینی برابر الریان

هرمزبان – پرسپولیس در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا با الریان قطر بازی خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، پرسپولیس ایران و الریان قطر در دومین رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 به مصاف هم می روند. پرسپولیس ایران و الریان قطر در دومین بازی مرحله گروهی در گروه E به مصاف هم خواهند رفت. پرسپولیس که به دلیل قهرمانی در لیگ ایران به طور مستقیم راهی لیگ قهرمانان آسیا شد و در سید یک نیز حضور یافت، هم اکنون نیز در رده نخست جدول لیگ برتر ایران قرار دارد. سرخ ها در 20 بازی گذشته 11 پیروزی، 8 تساوی و 1 شکست در کارنامه خود داشته است. آن ها همچنین آمار 27 گل زده و 10 گل خورده به ثبت رسانده اند و با 41 امتیاز صدرنشین لیگ برتر ایران هستند. پرسپولیس همچنین در یک شانزدهم نهایی جام حذفی، مس نوین کرمان، تیمی از لیگ دسته دو را شکست داد.
پرسپولیس فصل گذشته موفق شد تا فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند و حالا دوباره می خواهد این روند خوب را تکرار کند. خریده شدن شهریار مغانلو و مهدی ترابی و همچنین پایان یافتن محرومیت عیسی آل کثیر، می تواند پرسپولیس را در آسیا کمک کنند. سرخ ها در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، موفق شدند الوحده امارات را با نتیجه 1 بر 0 شکست بدهند.
در آن سوی میدان، الریان قطر به دلیل نایب قهرمانی در فصل گذشته لیگ ستارگان قطر، موفق شد به طور مستقیم راهی لیگ قهرمانان امسال شود. الریان در لیگ ستارگان قطر امسال نیز با رتبه سوم کار خود را به پایان رساند. الوحده در 22 بازی، 10 پیروزی داشته است، 5 تساوی و 7 شکست. آن ها همچنین آمار 31 گل زده و 22 گل خورده را به ثبت رسانده اند و با 35 امتیاز در رده سوم جدول به کار خود پایان دادند.
الریان همچنین در جام امیر قطر به فینال صعود کرده است و باید پس از لیگ قهرمانان آسیا در مسابقه نهایی به مصاف الدحیل برود. الریان در جام ولیعهد قطر نیز در مرحله نیمه نهایی با یک گل مغلوب السد شد. الریان در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، دو شب پیش برابر گوای هند با نتیجه بدون گل متوقف شد. از جالب ترین تقابل های این دیدار، جدا شجاع خلیل زاده، مدافع سابق پرسپولیس با هم تیمی های قدیمی خود است.
رسانه قطری دیدار الریان با پرسپولیس را چالش بزرگی برای هر دو تیم دانست. الریان قطر در دومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 باید مقابل پرسپولیس صف آرایی کند. تیم پرسپولیس امشب از ساعت 21:30 در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2021 به مصاف تیم الریان قطر می رود.
در همین رابطه نشریه الشرق قطر در گزارشی به این بازی پرداخت و تیتر خود را این طور زد: الریان در یک بازی سخت آسیایی پرسپولیس ایران را به چالش می کشد.
الریان به همراه شجاع خلیل زاده در بازی اول به نتیجه تساوی مقابل گوا رضایت داد و در این بازی به دنبال برد است. سرخ پوشان پایتخت هم در بازی اول خود مقابل الوحده امارات با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید و به دنبال ادامه صدرنشینی و برد دومش است.
جعفر سمیعی، مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرد که با عوامل انتشار پست اینستاگرامی غیرحرفه ای در صفحه رسمی باشگاه، برخورد خواهد کرد. جعفر سمیعی در اینستاگرام نوشت:
فوتبال در دنیای امروز تبدیل به بهانه‌ای برای نزدیک کردن جوامع و گسترش صلح و دوستی میان دولت‌ها، ملت‌ها و فرهنگ‌ها شده است. وسیله ای برای ترویج نوع‌دوستی و تبلیغ انسانیت. در همین راستا باشگاه پرسپولیس همواره خود را ملزم به رعایت این قواعد می‌داند. اخیرا انتشار مطالبی نادرست و خلاف قواعد ورزشی و رفتار حرفه‌ای، سبب آزردگی خاطر مردم هند به عنوان میزبان مسابقات گروه پنجم لیگ قهرمانان آسیا 2021 شده که قطعا با عوامل انتشار چنین محتویاتی برخورد خواهد شد. امیدواریم در ادامه اصلاح شیوه مدیریت در باشگاه پرسپولیس بتوانیم اتفاقات بهتری رقم بزنیم و با ایجاد بستر مناسب و ابزار کافی، شرایط کار در باشگاه بزرگ پرسپولیس را تغییر دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »