برخی از روستاها در تابستان هیچ گونه منبع تامین آب نخواهند داشت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: برخی از روستاهای استان هرمزگان در تابستان هیچ گونه منبع تامین آب نخواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امین قصمی  در نشست با ائمه جماعات شرکت آب و فاضلاب هرمزگان مستقر در شهرستان های استان بر لزوم فرهنگ سازی مصرف بهینه آب در تابستان سالجاری به دلیل کاهش بارندگی و پائین آمدن میزان آب های سطحی و زیر زمینی تاکید کرد.
قصمی با بیان اینکه ما مسئول تامین آب مردم هستیم، افزود: به دلیل کاهش بارندگی در فصل زارعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ سدها و چاه های تامین آب شرب مناطق مختلف استان هرمزگان کاهش و بعضاً خشک شده است که نیازمند مصرف بهینه آب و همراهی مردم در مدیریت مصرف هستیم.
وی تصریح کرد، تابستان پیش رو در برخی از روستاها هیچ گونه منبع تامین آبی نخواهیم داشت و باید این موضوع را با مردم در میان بگذاریم و از آنها کمک بخواهیم که بیشتر از گذشته در “مدیریت مصرف” با آب و فاضلاب همکاری داشته باشند.
آبرسانی سیار به روستاها در دستور کار قرار گرفت
مدیرعامل آبفا با بیان اینکه خشک شدن چاه های تامین آب به منزله شانه خالی کردن آب و فاضلاب از وظیفه اش نیست، ادامه داد، برای گذر از تنش آبی تابستان، جلسات متعدد مدیریت بحران برگزار شده و برنامه ریزی های لازم برای کاهش تاثیرگذاری کم آبی بر زندگی مردم بویژه آبرسانی سیار صورت گرفته است.
به گفته قصمی، در تابستان پیش رو، شهر بندرعباس و شهرستان خمیر به دلیل اقدامات سه سال اخیر و استفاده از ظرفیت شیرین سازی آب دریا با مشکلات کمتری مواجه خواهند شد اما چالش اصلی ما تامین آب روستاهاست که تمام توان شرکت آب و فاضلاب در این زمینه به کار گرفته می شود تا بتوانیم آب مورد نیاز مردم را تامین کنیم.
وی از ائمه جماعت شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بخاطر آشنایی بیشتر بر وضعیت تامین آب مناطق مختلف خواست، تا با مردم صحبت و شرایط پیش رو را برای آنها تشریح کنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان فرهنگ سازی در مصرف بهینه آب را ضروری دانست و گفت: روحانیون با توجه به حضور مستمرشان در بین مردم می توانند واقعیت ها را با مردم در میان بگذارند و آنها را در مصرف بهینه آب تشویق کنند.
وی در عین حال از همکاری مردم در شرایط سخت قدردانی کرد و گفت: هر زمان با مردم صادقانه موضوعی را در میان گذاشتیم همکاری های فراتر از انتظار داشتیم که امیدواریم در این برهه حساس نیز با در نظر گرفتن شرایط کم بارشی مثل همیشه همراهی لازم را داشته باشند.
قصمی ابراز امیدواری کرد، با مجموع اقدامات در دستور کار شرکت آب و فاضلاب و استفاده از ظرفیت شیرین سازی آب دریا بتوانیم آب مورد نیاز مردم را در سال های آینده به پایداری لازم برسانیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان همچنین با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر اهتمام ویژه در اجرای برنامه های این ماه تاکید کرد و گفت: با اجرای برنامه های سازگار با کرونا بتوانیم شور و نشاط ویژه در ماه رمضان داشته باشیم.
در این جلسه همچنین حجت الاسلام والمسلمین لبخندان مشاور فرهنگی مدیرعامل آب فاضلاب هرمزگان گفت: خوشبختانه سال گذشته با تعامل و اهمیت دادن به کار فرهنگی موفق به کسب رتبه در ارزیابی دستگاه های نظارتی شدیم.
وی با تاکید بر اقامه نماز افزود: ظهور و بروز تمام فعالیت های فرهنگی در نماز است و وقتی نماز پررونقی داشته باشیم سایر فعالیت های فرهنگی نیز پوشش خواهد داد.
همچنین عمار حیدری دبیر شورای فرهنگی و دینی شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در این جلسه با قدردانی از همکاری ائمه جماعت آبفا در سال گذشته، از برنامه ریزی برای برگزاری هرچه بهتر این برنامه ها در سالجاری بویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گفته وی، شرکت آبفا در برگزاری برنامه ها تابع سیاست های اتخاذ شده ستاد ملی مبارزه با کروناست و چنانچه محدودیت هایی در این زمینه در نظر گرفته شود، برنامه های فرهنگی بصورت آنلاین در دستور کار قرار خواهد گرفت.

46

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »