تماس تلفنی ۱۲ میلیون شهروند تهرانی با پلیس ۱۱۰/ راه‌اندازی ۱۹۰ ایستگاه نوروزی در پایتخت

فرمانده انتظامی پایتخت از برقراری تماس تلفنی بیش از ۱۲ میلیون شهروند تهرانی با پلیس ۱۱۰ در سال ۹۹ خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامی پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در رزمایش اقتدار نوروزی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: در حالی دقایق پایانی سال را سپری می‌کنیم که در سال ۹۹، علاوه بر انجام ماموریتهای جاری، ماموریت سنگین و خطیر کمک به کادر درمانی را انجام دادیم.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد:در همان روزهای نخست سال جاری، بحث فاصله‌گذاری اجتماعی و کنترل تردد در مبادی ورودی و خروجی تهران را انجام دادیم، با اجرای طرح رعد کاشف موفق شدیم هشت درصد کشفیات را در سال جاری افزایش دهیم و بالغ بر 75 درصد جرائم را کشف کنیم.

وی عملکرد پلیس در حوزه مواد مخدر پرداخت و گفت: در حوزه مبارزه با موادمخدر با اجرای طرحهای مختلف، بالغ بر 25 تن موادمخدر را کشف کردیم که بیش از 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، با اجرای طرح ظفر و تثبیت اقدامات خود درباره پاکسازی مناطق آلود تهران از معتادان متجاهر، ده‌ها مرکز خرید و فروش موادمخدر را پلمب کردیم.

سردار رحیمی ادامه داد: در حوزه پلیس راهور، در دومین سال رتبه نخست کاهش تلفات سوانح رانندگی را بین شهرهای کشور کسب کردیم و در حوزه پلیس فتا بیش از 86 جرائم را کشف کردیم.

فرمانده انتظامی پایتخت با بیان اینکه بیش از 12 میلیون تماس با مرکز فوریتهای پلیسی 110 در سال جاری در تهران برقرار شده، گفت: در سال جاری بالغ بر 4.5 میلیون تماس مردمی با مرکز فوریتهای پلیسی 110، عملیاتی شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: از ابتدای اسفند طرح نوروزی را شروع کردیم، بالغ بر 350 تا 400 مرکز خرید را در تهران تحت پوشش قرار دادیم تا مردم بتواند به خریدهای نوروزی خود بپردازند.

وی تصریح کرد: چهارشنبه آخر سال در تهران، کمترین حادثه را نسبت به کل کشور داشتیم، در بیش از 250 نقطه حضور سنگین داشتیم و پیش از رسیدن شب چهارشنبه آخر سال ده‌ها نفر از اراذل و اوباش را جمع‌‌آوری، احضار کرده و از آنها تعهد گرفتیم.

وی با بیان اینکه بیش از 190 ایستگاه نوروزی را در تهران فعال کردیم، گفت: طرح نوروزی را با بهره‌گیری از 22 هزار نیرو به اجرا می‌گذاریم و برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای جلوگیری از سرقت منازل و مغازه‌ها در نظر گرفتیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »