برد پرگل بارسلونا مقابل هوئسکا/ پیروزی ارزشمند لیورپول در زمین وولورهمپتون

هرمزبان – کورس قهرمانی لالیگا با پیروزی بارسلونا مقابل هوئسکا به شدت داغ شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، بارسلونا و هوئسکا از چارچوب هفته 27 لالیگا در استادیوم نیوکمپ مقابل هم قرار گرفتند. در هفته ای که رئال مادرید پیروز شده بود و اتلتیکو مادرید امتیاز از دست داده بود، بارسلونا برای افزایش امیدهای قهرمانی باید مقابل قعرنشین جدل لالیگا موفق ظاهر می شد و همین گونه هم شد. بارسلونا با سه شوت از راه دور توسط لیونل مسی (دوبار) و آنتوان گریزمان همراه با ضربه سر مینگزا، کاری که انتظارش می رفت را انجام داد و با 2 امتیاز بیشتر از رئال مادرید، به 4 امتیازی اتلتیکو مادرید در صدر جدول رسید. مسی در این بازی همچنین به رکورد ژاوی (بیشترین بازی برای بارسلونا) هم دست پیدا کرد.
شاگردان رونالد کومان که چند روز قبل از لیگ قهرمانان حذف شدند، در دیدار امشب مقابل اوئسکا کاملا برتر از حریف بودند و در نهایت با نتیجه 4-1 به برتری رسیدند. بازی هنوز جا نیفتاده بود که رافا میر می توانست اوئسکا را پیش بیندازد اما تراشتگن با حضور به موقع، دروازه بارسا را نجات داد. پس از آن بازیکنان بارسا بودند که ابتکار عمل را در دست گرفتند و در دقیقه 10، سرجینیو دست می توانست بارسا را پیش بیندازد اما آلوارو فرناندز با یک واکنش خوب، توپ را دفع کرد. حملات بارسا ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 13، لیونل مسی قفل دروازه حریف را باز کرد. او که با پاس سرخیو بوسکتس، پشت محوطه جریمه اوئسکا صاحب توپ شده بود، در حالی که توسط مدافعان حریف احاطه شده بود، با یک شوت تماشایی حساب کار را 1-0 کرد.
بعد از این گل، باز هم این بازیکنان بارسلونا بودند که بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشتند اما در دقیقه 26، اوئسکا فرصت داشت تا کار را به تساوی بکشد اما باز هم تراشتگن با واکنش مناسب، اجازه باز شدن دروازه میزبان را نداد. برتری بارسا ادامه پیدا کرد تا اینکه در دقیقه 35، گریزمان حساب کار را 2-0 کرد. این بار پدری بود که در نقش گلساز ظاهر شد و گریزمان با یک شوت غیرقابل مهار از پشت محوطه جریمه، اختلاف را دو برابر کرد.
فشار حملات بارسا بعد از این گل ادامه پیدا کرد و در دقیقه 43، چیزی نمانده بود که فرانکی دی یونگ گل سوم بارسا را به ثمر برساند اما ضربه او به تیر دروازه اوئسکا برخورد کرد. در حالی که به نظر می رسید نیمه اول با همان دو گل به پایان خواهد رسید، تیم میهمان در آخرین ثانیه های وقت های اضافه این نیمه به گل رسید. روی یک ضدحمله بود که رافا میر در محوطه جریمه بارسا توسط تراشتگن سرنگون شد و داور بعد از استفاده از VAR، نقطه پنالتی را نشان داد. خود میر پشت ضربه قرار گرفت و با یک ضربه محکم به سمت چپ دروازه، حساب کار را 2-1 کرد. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
نیمه دوم را هم بارسا بهتر آغاز کرد و تنها 8 دقیقه زمان نیاز بود تا این تیم به گل سوم برسد. روی ارسال مسی از سمت راست محوطه جریمه اوئسکا بود که اسکار مینگزا با ضربه سر دروازه را باز کرد و اختلاف را بار دیگر به دو گل افزایش داد. چهار دقیقه بعد، روی یک ضدحمله، چیزی نمانده بود که میر گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند اما نتوانس از این فرصت خوب استفاده کند. در ادامه بازی متعادل دنبال شد و موقعیت خاصی روی دروازه ها ایجاد نشد تا اینکه در دقیقه 71، مسی می توانست گل چهارم را بارسا به نام خود کند اما ضربه او روی سقف دروازه اوئسکا فرود آمد.
در دقایق پایانی این تیم میهمان بود که حملات بیشتری برای جبران گل های خورده روی دروازه بارسا داشت اما در دقیقه 90، این مسی بود که اختلاف را به سه گل افزایش داد.این بار ستاره آرژانتینی روی پاس ترینکائو صاحب توپ شد و ضربه تماشایی او از پشت محوطه جریمه، فرناندز را مغلوب کرد. در ثانیه های پایانی اتفاق خاصی رخ نداد و بازی با نتیجه 4-1 به سود بارسا به پایان رسید.
شرح گل ها:
بارسلونا 1-0 هوئسکا؛ لیونل مسی: شوت دیدنی مسی از پشت محوطه جریمه پس از برخورد به تیرک افقی وارد دروازه هوئسکا شد.
بارسلونا 2-0 هوئسکا؛ آنتوان گریزمان: مهاجم فرانسوی با شلیکی استثنایی دروازه هوئسکا را از فاصله بسیار زیاد فرو ریخت.
بارسلونا 2-1 هوئسکا؛ رافا میر: پس از اعلام یک پنالتی بحث برانگیز، رافا میر گل اول هوئسکا را به ثمر رساند.
بارسلونا 3-1 هوئسکا؛ اسکار مینگزا: اسکار مینگزا روی سانتر لیونل مسی با ضربه سر موفق به گلزنی شد.
بارسلونا 4-1 هوئسکا؛ لیونل مسی: شوت فنی مسی از پشت محوطه جریمه وارد دروازه هوئسکا شد.

– مهاجم پرتغالی فصل گذشته وولورهمپتون موجب باخت تیم سابقش شد. تک گل دیوگو ژوتا برای تعیین برنده بازی وولورهمپتون – لیورپول کافی بود و به یورگن کلوپ کمک کرد تا پس از دو باخت پیاپی در لیگ، دوباره به جاده پیروزی برگردد. در مسابقه نزدیک دو تیم که البته با محافظه کاری خاصی همراه بود، لیورپول توانست به لطف گل دیر هنگام ژوتا در دقایق پایانی نیمه اول، به هر سه امتیاز این مسابقه دست پیدا کند و فاصله اش با رده چهارم را به پنج امتیاز کاهش دهد. از وقایع مهم بازی، آسیب دیدگی جدی روی پاتریسیو، دروازه بان پرتغالی وولوز در اواخر کار بود که باعث شد داور 7 دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم لحاظ کند.
تنها دو دقیقه از بازی سپری شده بود که روی ارسال ترائوره و اشتباه آلیسون، نلسون سمدو می توانست گل اول بازی را برای وولوز به ثمر برساند اما این بازیکن پرتغالی نتوانست از این فرصت استفاده کند. سه دقیقه بعد، بار دیگر سمدو با پاس ترائوره صاحب موقعیت شد اما این بار آلیسون با واکنش به موقع، توپ را برگشت داد. در ادامه باز هم این بازیکنان وولوز بودند که بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشتند اما در دقیقه 13، روی پاس در عمق اوزان کاباک، مانه می توانست گل اول را به ثمر برساند اما علی رغم عبور از روی پاتریسیو، به دلیل تنگ شدن زاویه، نتوانست از این فرصت استفاده کند.
پس از این بازیکنان متعادل دنبال شد و حملات دو تیم به موقعیت های خاصی منجر نمی شد. در دقیقه 32، روی یک ارسال به محوطه جریمه لیورپول، ویلیان خوسه می توانست ضربه نهایی را وارد کند اما ضربه سر فیلیپس، مانع از به خطر افتادن دروازه قرمزها شد. چند دقیقه بعد نوبت لیورپولی ها بود که روی یک حرکت هماهنگ و ارسال الکساندر آرنولد، صاحب موقعیت شوند اما ضربه سیر شیرجه ای مانه، راهی به چهارچوب دروازه وولوز پیدا نکرد.
حملات دو تیم ادامه داشت تا اینکه در آخرین ثانیه های نیمه اول، لیورپول به گل رسید. روی یک حمله سریع بود که روی همکاری صلاح و مانه، این دیوگو ژوتا بود که صاحب موقعیت شد و با یک ضربه محکم، دروازه وولوز را باز کرد تا نیمه اول با برتری 1-0 لیورپول به پایان برسد.
نیمه دوم را وولوز بهتر آغاز کرد و در دقیقه 49، روی یک ارسال به محوطه جریمه لیورپول، کانر کودی می توانست کار را تمام کند اما ضربه او از بالای دروازه قرمزها به بیرون رفت. در ادامه بازی متعادل دنبال شد و موقعیت خاصی روی دروازه دو تیم به وجود نیامد. در دقیقه 62 بود که روی پاس نتو، این ویلیان خوسه بود که صاحب موقعیت شد اما در حالی که می توانست دو بازیکن هم تیمی اش را در موقعیت بهتر گلزنی قرار بدهد، ضربه اش را دقیقا به جایی زد که آلیسون حضور داشت.
سه دقیقه بعد، روی حرکت خوب ترائوره و ارسال او، وولوز می توانست به گل برسد اما باز هم آلیسون با واکنشی تماشایی، دروازه را تیمش را بسته نگه داشت. حملات دو تیم ادامه داشت و در دقیقه 80، صلاح می توانست برتری لیورپول را دو برابر کند اما پاتریسیو با واکنش مناسب، مانع از باز شدن دروازه تیمش برای دومین بار شد. در دقایق پایانی بازیکنان میزبان تلاش زیادی برای زدن گل تساوی انجام دادند اما نتوانستند به گل برسند.
در دقیقه 90، برخورد کانر کودی با پاتریسیو، باعث مصدومیت شدید دروازه بان وولوز شد و تیم پزشکی وولوز برای دقایق زیادی در حال مداوای این دروازه بان پرتغالی بود و در نهایت بعد از بیش از 10 دقیقه، او با برانکارد از زمین خارج شد. اما در ثانیه های باقی مانده تغییری در نتیجه ایجاد نشد و بازی با همان یک گل به سود لیورپول به پایان رسید.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

بستر درج آگهی تُوار

درباره تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *