امیدوار به سرمایه‌گذاری ۵۰۰۰ میلیارد ریالی بخش غیردولتی در بندر شهید رجایی هستیم

هرمزبان – معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، جذب سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی ازطریق انعقاد قراردادهای کانتینری و غیرکانتینری به میزان ۵۰۰۰ میلیارد ریال را از هدف‌گذاری اداره امور اقتصادی و منطقه ویژه بندرشهید رجایی در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد.

منصور خرمشکوه شب گذشته(۲۷ اسفندماه) در تشریح برنامه‌های و هدف‌گذاری‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در سال آینده به اهمیت جذب سرمایه‌گذاری بخش غیر دولتی اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح با هدف افزایش میزان جذب سرمایه‌گذاری تجمیعی بخش غیردولتی در بندر شهید رجایی به میزان ۷۸۰۰۰ میلیارد ریال دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه بندرشهید رجایی به عنوان بزرگ‌ترین بندرتجاری و کانتینری مطرح است که با وجود داشتن ظرفیت‌های تولید، ایجاد ارزش افزوده، دسترسی به آب‌های آزاد و زیرساخت‌های مناسب، مزیت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاران دارد؛ توسعه وتکمیل نرم افزارهای عملیاتی دریافت درآمدهای غیرسیستمی قرارداد کالاهای غیرکانتینری به میزان ۵۰ درصد را از مهم‌ترین برنامه‌ها در سال ۱۴۰۰ ذکر کرد.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: فرآیندهای پرداخت غیرحضوری هزینه‌های کانتینری به میزان ۳۰ درصد با هدف توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی بندر شهید رجایی به میزان ۱۰ درصد تدوین می‌شود.

خرمشکوه، بازنگری و تدوین نرم‌های عملیاتی کالای غیرکانتینری به میزان ۵۰ درصد با هدف‌گذاری ارتقا توان عملیاتی اداره کل بنادر و دریانوردی این استان با همکاری سایر بخش‌ها به میزان ۴ درصد را یکی دیگر از برنامه‌های شاخص عنوان کرد.

وی ادامه داد: تهیه و تدوین دستورالعمل عملیاتی در بخش کالای غیرکانتینری حداقل به تعداد ۲ مورد، بازنگری نرم‌های عملیاتی شناورهای کانتینری و بررسی عوامل موثر بر نرم‌های عملیاتی شناورها با استفاده از روش‌های زمان‌سنجی به میزان ۱۰۰ درصد بخش دیگری از این برنامه‌های تعریف شده است که عملیات اجرایی آن از اردیبهشت‌ماه سال آینده آغاز می‌شود.

معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: واگذاری اپراتوری خطوط لوله موقت انتقال فرآورده‌های نفتی در کریدور A بندر خلیج‌فارس به بخش خصوصی به میزان ۱۰۰ درصد از سوی اداره بندرنفتی خلیج فارس، تدوین و پیاده‌سازی دستورالعمل تردد وسایل نقلیه موتوری در بندر شهید رجایی به میزان ۵۰ درصد از اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ وهمچنین اجرای قرارداد پایانه حمل درون بندری و احداث تعمیرگاه تجهیزات در بندر شهید رجایی به میزان ۱۰۰ درصد از دیگر برنامه‌ها خواهد بود.

خرمشکوه در پایان بررسی میزان انطباق کارگزاران حوزه‌های تخصصی دریایی در بنادر غرب استان و پیگیری رفع عدم انطباق ها برابر آیین نامه های اجرایی به میزان ۷۰ درصد با هدف‌ رشد بهره‌وری کل عوامل بنادر تابعه استان را از دیگر برنامه‌های تعریف شده این اداره کل برای سال آینده عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »