رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی: خستگی کارکنان مساله‌ای واقعی است

رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور در آستانه سال جدید در نامه‌ای نوشتند دلسوزان کشور بارها در مورد خستگی مدافعان سلامت هشدار داده اند و از مردم خواسته اند از رفتارهایی که به گسترش بیماری منجر می شود بپرهیزند.

به گزارش گروه سلامت پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان،  رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور در آستانه سال جدید در نامه‌ای در مورد خستگی مدافعان سلامت هشدار داده اند و از مردم خواسته اند از رفتارهایی که به گسترش بیماری منجر می شود بپرهیزند.

در این نامه آمده است: بیش از یکسال از گرفتاری جامعه جهانی و ایران به بیماری کرونا گذشت. در این مدت شما مردم شریف با شرایط سختی رو به رو بودید اما با لطف خدای مهربان و مجاهدت‌ فرزندانتان در نظام سلامت تاکنون شدت این گرفتاری کنترل شده است. در یک سال گذشته مدافعان سلامت تمام تلاش و همت خویش را برای سلامت مردم به کار بستند تا جایی که با تقدیم صدها شهید، حماسه‌ای بزرگ از ایثار و فداکاری آفریدند که تحسین همگان را برانگیخته است.

ما رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور در آستانه سال جدید و عید نوروز ضمن تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و آرزوی بهترین زندگی برای شما ملت شریف ایران، به نمایندگی از مدافعان سلامت، از همه شما عزیزان می خواهیم که به موارد مهم زیر توجه بفرمایید:

الف) همراهی بی مانند شما مردم عزیز در طول یکسال گذشته ستودنی است. ما می دانیم که تحمل محدودیت ها برای مدت طولانی بسیار دشوار است وخستگی عده زیادی از هموطنان را به همراه دارد. اما با یادآوری تاثیر مهم این محدودیت ها در پیشگیری از بیماری و مرگ عزیزان، تحمل سختی ها برای شما مردم فهیم که همیشه اولین دعا و خواسته تان برای یکدیگر “سلامتی” بوده است آسان می شود. به علاوه، مراعات محدودیت ها به معنی همراهی شما با مدافعان سلامت است و مشاهده این همراهی و همدلی، سبب دلگرمی و تشویق کننده فرزندانتان برای تلاش بیشتر در نظام سلامت و ایستادگی در برابر دشواری این مسیر خواهد بود.

ب) دلسوزان کشور بارها در مورد خستگی مدافعان سلامت هشدار داده اند و از مردم خواسته اند از رفتارهایی که به گسترش بیماری منجر می شود بپرهیزند. اگر چه خستگی کارکنان مساله ای واقعی و جدی است، اما محدودیت ظرفیت و امکانات درمانی نیز موضوعی نگران کننده است. در سال های اخیر زیرساختهای بخش سلامت در تمام نقاط کشور به خوبی توسعه یافته و تجهیزات فراوانی فراهم شده است، اما به هر حال مجموع این امکانات ظرفیت معینی دارد و در صورت افزایش شدید تعداد بیماران کرونا در مناطق متعدد کشور، تاب مقاومت در برابر بار بیش از حد را نخواهد داشت. اگر همه ما، خطرات ناشی از خیزش مجدد بیماری را دست کم بگیریم و در اجرای دستورالعملهای پیشگیری سهل انگاری کنیم، خطر بزرگی در کمین خواهد بود و بیم فاجعه انسانی در کشور خواهد رفت.

در روزهای پیش رو، و به خصوص تعطیلات نوروزی، بسیار ضرورت دارد که شما مردم عزیز برای پیشگیری از شیوع بیماری هوشیار باشید. جدیت در استفاده درست از ماسک، حفظ فاصله فیزیکی در اجتماع، خودداری از تجمع در مکانهای بدون تهویه، و خودداری از تردد غیر ضروری می تواند معجزه کند. به ویژه آنکه در آستانه تعطیلات نوروز جهش های جدید این بیماری مرموز، تهدیدهای ناشی از بیماری را دوچندان کرده است و هرگونه مسافرت و تردد، شانس آلوده شدن مناطق جدید را به ویروس جهش یافته افزایش می دهد.

سنت نیکوی عید نوروز همواره فرصتی برای شادی و سلامتی خانواده‌های ایرانی بوده است. مبادا به سبب سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، در تعطیلات نوروز به جای جست و خیز کودکانمان در طبیعت شاد بهاری شاهد اوج گرفتن بیماری در بین خانواده ها و دوستان خود باشیم. ما باور داریم که نوروزمان می تواند شاد و سلامت سپری شود اگر همگی خطر را جدی بگیریم و احتیاط را در هر حال رعایت کنیم.

سفارش مقام معظم رهبری مدظله العالی به مراعات دستورالعملهای بهداشتی و پرهیز از سفر در تعطیلات سال نو و انجام این توصیه توسط خود ایشان، الگویی تحسین برانگیز برای همگان است.

ج) سخن دیگر ما با مسئولان محترم کشور است. ما به عنوان مدافعان خط مقدم نبرد با بیماری کرونا از مقامات تصمیم گیرنده در کشور تقاضا می کنیم که بیش از پیش به حساسیت‌های خاص نظام سلامت در مورد کنترل بیماری کرونا توجه فرمایند. اگر چه مردم شریف ایران در همراهی با نظام سلامت به کلیه توصیه‌ها عمل می‌نمایند؛ اما با توجه به شرایط کشور، انتظار داریم تصمیم های جدی با قاطعیت وسرعت بیشتر گرفته شود و به اجرا درآید.

مردم خوب ایران اطمینان داشته باشید که مدافعان سلامت جان بر کف از هیچ‌گونه خدمتی دریغ نخواهند نمود و در تعطیلات امسال نیز همانند تمام 13 ماه گذشته دور از کانون گرم خانواده و حاضر در معرکه نبرد با کرونا به خدمت رسانی ادامه خواهند داد. اما باید بپذیریم  که این خدمات زمانی به نتیجه می رسد که همگی برای اجرای دستورالعمل ها و مصوبات ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا همدل و همراه باشیم. با توجه به پیش‌بینی کارشناسان، روزهای روشنی در سال آینده پیش روی شما ملت شریف ایران خواهد بود که فرارسیدن آنها به صبر و رعایت محدودیت‌های بهداشتی نیاز دارد.

از عمق جان امیدواریم که خداوند متعال به پاداش زحمات و سختی دوری از خانواده، آرامش و رحمت خود را بر دل‌های مجاهدان فی سبیل الله فرو فرستد و هدف والای ایشان که حفظ سلامت و زندگی بهتر برای مردم شریف است را لباس واقعیت بپوشاند.

 

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »