«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

با اینکه «بایدن واقعی» در مسئله ایران دقیقا پا جای پای «دونالد ترامپ» گذاشته است، اما طیف اصلاح طلب همچنان در حال تبلیغ و توصیف «بایدن خیالی» است.

پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان – همین چند روز پیش بود که دولت دموکراتِ «جو بایدن» در اقدامی خصمانه، «ریچارد نفیو» مشهور به معمار تحریم های ضدایرانی را به عنوان معاون نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران منصوب کرد.

نکته قابل توجه اینجاست که نفیو در دولت جمهوری خواهِ «بوشِ پسر» نیز مسئولیت طراحی تحریم های ضدایرانی را بر عهده داشته و البته وی در دولت اوبامای دموکرات نیز با همین کارویژه حضور داشت.

و اما تنها به فاصله چند روز پس از انتصاب ریچارد نفیو، جو بایدن در جدیدترین اقدام ضدایرانی، با صدور بیانیه‌ای وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را به‌مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «وضعیت اضطرار ملی در قبال ایران که برای نخستین بار در ۱۵ مارس ۱۹۹۵ در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون اعلام شد، بعد از ۱۵ مارس ۲۰۲۱ نیز به مرحله اجرا در خواهد آمد».

در بخش دیگری از این بیانیه ضدایرانی تاکید شده است: «تشخیص من این است که لازم است وضعیت اضطرار ملی اعلام شده در فرمان اجرایی شماره ۱۲۹۵۷ در قبال ایران ادامه یافته و تحریم‌های جامع وضع‌شده علیه ایران برای رسیدگی به این تهدید حفظ شوند».

«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ 
وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

جو بایدن با این اقدام برای چندمین بار به برجام لگد زد. این در حالی است که رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در کنار برخی دولتمردان، به گونه ای فضاسازی کرده بودند که بایدن در فردای حضور در کاخ سفید، فورا به برجام بازگشته و تمامی اقدامات ضدایرانی ترامپ را ملغی خواهد کرد.

نکته قابل توجه اینجاست که این اقدام بایدن به هیچ عنوان دور از انتظار نبود. مسئله اینجاست که طیف اصلاح طلب اصرار دارد که یک «بایدن خیالی» را به افکار عمومی قالب کند.

«بایدن واقعی» دقیقا اقدامات ضدایرانی روسای جمهور سابق آمریکا را دنبال می کند. بر همین اساس هم باراک اوبامای مودب! و باهوش! قانون وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد و هم دونالد ترامپ؛ و حالا بایدن نیز این رویکرد را ادامه داده است.

لازم به ذکر است که باراک اوباما در آبان سال ۹۵ و در واپسین روزهای ریاست جمهوری خود، قانون وضعیت اضطراری علیه ایران را تمدید کرد. در همان ایام برخی رسانه‌ها نوشتند: «اوباما با این کار آخرین لگد را به برجام زد».

«بایدن واقعی» همانند ترامپ مدعی است که «برجام ناقص است» و باید با ضمیمه کردن توان موشکی و قدرت منطقه ای ایران تکمیل شود. دقیقا همان رویکردی که اوباما نیز آن را دنبال می کرد.

«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ 
وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ 
وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

رهبر معظم انقلاب- ۲۶ آذر ۹۹- در بیانات حکیمانه خویش درباره آمریکا فرمودند: «به دشمن اعتماد نکنید؛ این توصیه‌ی قطعی من است. به دشمن اعتماد نکنید. برای مسیر رفع مشکلات مردم، برای درست شدن آینده‌ی کشور به وعده‌ی این و آن اعتماد نکنید؛ این توصیه‌ی به مسئولین است. این وعده‌ها وعده‌ی خوبان نیست؛ وعده‌ی بَدان و اشرار است امّا آن هم از هر صد تایش یکی وفا نکند! دشمنی‌ها را از یاد نبرید. دشمنی کردند. دیدید که آمریکای ترامپ و آمریکای اوباما با شما چه کرد. [البتّه] این فقط مال ترامپ نیست که حالا مثلاً فرض کنید چون ترامپ رفت، بگویند تمام شد؛ نه».

مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۹۴ و در اوج فضاسازی بزک کنندگان برجام درباره فتح الفتوح اقتصادی این توافق، در بخشی از نامه ای خطاب به آقای روحانی، که به «شروط ۹ گانه» مشهور شد، تاکید کردند: «در خاتمه همان‌طور که در جلسات متعدّد به آن‌جناب و دیگر مسئولان دولتی یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کرده‌ام، رفع تحریمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملّت ایران کار لازمی است، لیکن گشایش اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدّی گرفتن و پیگیری همه‌جانبه‌ی اقتصاد مقاومتی میسّر نخواهد شد».

«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ 
وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

«بایدن واقعی» باز هم به برجام لگد زد، اصلاح‌طلبان همچنان از «بایدن خیالی» می‌گویند/ 
وقتی بیگانگی با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد

حالا با اینکه «بایدن واقعی» در مسئله ایران دقیقا پا جای پای «دونالد ترامپ» گذاشته است، اما طیف اصلاح طلب همچنان در حال تبلیغ و توصیف «بایدن خیالی» هستند.

طیف اصلاح طلب حداقل از سال ۹۲ تاکنون قوه مجریه با اختیارات و امکانات گسترده را دربست قبضه کرده و با گره زدن امور کشور به اقدامات «اوبامای خیالی» و در ادامه «ترامپ خیالی» و حالا «بایدن خیالی» موجب کوچک شدن سفره مردم شده است.

به این ۳ نمونه دقت کنید. در سال ۹۲ قیمت هر کیلو برنج مرغوب ایرانی حدود ۵ هزارتومان بود. قیمت هر کیلو مرغ حدود ۴۵۰۰ تومان بود و قیمت پراید نیز حدود ۱۶ میلیون تومان بود. حالا قیمت هرکیلو برنج مرغوب ایرانی حداقل ۳۳ هزارتومان است. قیمت هر کیلو مرغ در مغازه ها بالای ۳۲ هزارتومان و قیمت پراید حدود ۱۲۷ میلیون تومان است.

همچنین مرکز آمار ایران در سال ۹۲ متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در بهار، تابستان و پاییز را به ترتیب، مترمربعی ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ۴ میلیون تومان و ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان اعلام کرده بود. مرکز آمار همچنین متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان در زمستان ۹۲ در تهران را ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان اعلام کرد.

و اما بر اساس گزارش معاونت بررسی های اقتصادی اتاق تهران و آمار بانک مرکزی متوسط قیمت هر متربع واحد مسکونی شهر تهران در آذر ماه سال گذشته حدود ۱۳ میلیون ۵۰۰ هزار تومان بوده است که با رشد بیش از ۱۰۰ درصدی در آبان ماه ۹۹ به حدود ۲۷ میلیون و ۲۰۰ میلیون تومان رسید.

وضع موجود اقتصادی، دستپخت «دولتِ اصلاح طلبان» است. در حقیقت بیگانگی اصلاح طلبان با «زبان دیپلماسی» سفره مردم را کوچک کرد.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »