۱۰ خبر مهم و جدید برای بازارها / پیش از آغاز معاملات هفته این اخبار را بخوانید

در هفته گذشته بازدهی همه بازارها منفی بود و در صدر آنها سکه با افت بیش از چهار درصدی بیشترین و دلار با افت ۱٫۳ درصدی کمترین کاهش قیمت را از آن خود کردند. شاخص بورس نیز ۲٫۶ درصد افت داشت.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در هفته گذشته بازدهی همه بازارها منفی بود و در صدر آنها سکه با افت بیش از چهار درصدی بیشترین و دلار با افت ۱٫۳ درصدی کمترین کاهش قیمت را از آن خود کردند. شاخص بورس نیز ۲٫۶ درصد افت داشت.

اما آخرین اخبار احتمالا موثر بر بازارها چه اخباری هستند؟ در این گزارش به ۱۰ خبری که ممکن است بر روند بازارها در هفته آینده تاثیر بگذارند اشاره می‌شود:

ـ امروز جمعه هشتم اسفند نرخ ارز در صرافی‌ ملی نسبت به دیروز تغییر نکرد و بهای دلار در رقم ۲۴ هزار و ۸۱۲ تومان ثابت ماند.در آخرین روز کاری هفته قیمت دلار تا ۲۵۴۰۰ تومان گران شد. بهای ارز در سامانه نیما نیز در آخرین روز کاری هفته ۲۴۰۶۶ تومان ثبت شده بود.

ـ قیمت جهانی طلا روندی نزولی به خود گرفته و از سوی دیگر قیمت دلار پس از آزادسازی منابع ایران در کره احتمالا نزولی شود. این دو عامل احتمالا باعث کاهش قیمت طلا در روز شنبه شوند. طبق آخرین نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران قیمت سکه تمام طرح قدیم ۱۰ میلیون و ۸۹۷ هزار تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید ۱۱ میلیون و ۳۰۹ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است.

ـ نایب رئیس دوم اتحادیه طلای تهران می‌گوید: قدرت خرید مردم بسیار کم شده و کمتر طلا می‌خرند، اما چون در روزهای پایان سال بسیاری از طلافروشان بدهکارند و تعهدات مالی دارند، طلا را حراج کرده‌اند و سود کمتری از خریدار می‌گیرند.

ـ رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار کرده، بنده مجددا به صراحت تاکید می‌کنم که دولت هیچگاه به دنبال گران کردن ارز نبوده و قیمت بالای ارز و نرخ غیرواقعی آن را یکی از موانع مهم اداره کشور و یکی از رخدادهای تلخ در دوران مسئولیتش می‌داند و همواره در پی کنترل آن و کاستن از فشار برشهروندان بوده است؛ آنچنانکه در آینده‌ نزدیک نیز هیچ فرصتی را برای کنترل نرخ ارز از دست نخواهد داد.

ـ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد چالش هسته‌ای ایران برای واشنگتن فوری است و تاکتیکی که روی میز داریم، «عمل در برابر عمل» است.

ـ آن طور که رسانه‌های مختلف اعلام کرده‌اند، مقام وزارت خارجه کره جنوبی گفت که آمریکا با انتقال بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی موافقت کرده است.

ـ پنتاگون اعلام کرد که جنگنده‌های آمریکایی چندین حمله به شرق سوریه در واکنش به حملات اخیر به کارمندان آمریکایی در عراق داشتند.

ـ نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی با اشاره به برگزاری جلسه شورای حکام آژانس در روز دوشنبه، تاکید کرد: اطمینان از پیش بردن مباحث به گونه‌ای که بر تلاش‌ها برای احیای کامل برجام تاثیر منفی نگذارد وظیفه همه اعضای این نهاد است.

ـ رییس دفتر نمایندگی ایران در امارات از آغاز صدور روادید (ویزا) توریستی امارات برای ایرانیان از روز پنجشنبه خبر داد.

ـ وزیر بهداشت از آغاز فاز دوم واکسیناسیون در کشور خبر داد و گفت: ۲۰ هزار سالمند و معلول از فردا واکسن کرونا را دریافت می‌کنند؛ امیدواریم تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰، اکثر گروه‌های هدف واکسینه شوند.

برای پیش‌بینی بازار سهام نیز گزارش اخبار مهم برای بازار سهام هفته بعد را بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »