۱۰ خبر مهم و جدید برای بازارها / پیش از آغاز معاملات هفته این اخبار را بخوانید

در هفته گذشته بازدهی همه بازارها منفی بود و در صدر آنها سکه با افت بیش از چهار درصدی بیشترین و دلار با افت ۱٫۳ درصدی کمترین کاهش قیمت را از آن خود کردند. شاخص بورس نیز ۲٫۶ درصد افت داشت.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در هفته گذشته بازدهی همه بازارها منفی بود و در صدر آنها سکه با افت بیش از چهار درصدی بیشترین و دلار با افت ۱٫۳ درصدی کمترین کاهش قیمت را از آن خود کردند. شاخص بورس نیز ۲٫۶ درصد افت داشت.

اما آخرین اخبار احتمالا موثر بر بازارها چه اخباری هستند؟ در این گزارش به ۱۰ خبری که ممکن است بر روند بازارها در هفته آینده تاثیر بگذارند اشاره می‌شود:

ـ امروز جمعه هشتم اسفند نرخ ارز در صرافی‌ ملی نسبت به دیروز تغییر نکرد و بهای دلار در رقم ۲۴ هزار و ۸۱۲ تومان ثابت ماند.در آخرین روز کاری هفته قیمت دلار تا ۲۵۴۰۰ تومان گران شد. بهای ارز در سامانه نیما نیز در آخرین روز کاری هفته ۲۴۰۶۶ تومان ثبت شده بود.

ـ قیمت جهانی طلا روندی نزولی به خود گرفته و از سوی دیگر قیمت دلار پس از آزادسازی منابع ایران در کره احتمالا نزولی شود. این دو عامل احتمالا باعث کاهش قیمت طلا در روز شنبه شوند. طبق آخرین نرخ‌های اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران قیمت سکه تمام طرح قدیم ۱۰ میلیون و ۸۹۷ هزار تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید ۱۱ میلیون و ۳۰۹ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است.

ـ نایب رئیس دوم اتحادیه طلای تهران می‌گوید: قدرت خرید مردم بسیار کم شده و کمتر طلا می‌خرند، اما چون در روزهای پایان سال بسیاری از طلافروشان بدهکارند و تعهدات مالی دارند، طلا را حراج کرده‌اند و سود کمتری از خریدار می‌گیرند.

ـ رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار کرده، بنده مجددا به صراحت تاکید می‌کنم که دولت هیچگاه به دنبال گران کردن ارز نبوده و قیمت بالای ارز و نرخ غیرواقعی آن را یکی از موانع مهم اداره کشور و یکی از رخدادهای تلخ در دوران مسئولیتش می‌داند و همواره در پی کنترل آن و کاستن از فشار برشهروندان بوده است؛ آنچنانکه در آینده‌ نزدیک نیز هیچ فرصتی را برای کنترل نرخ ارز از دست نخواهد داد.

ـ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد چالش هسته‌ای ایران برای واشنگتن فوری است و تاکتیکی که روی میز داریم، «عمل در برابر عمل» است.

ـ آن طور که رسانه‌های مختلف اعلام کرده‌اند، مقام وزارت خارجه کره جنوبی گفت که آمریکا با انتقال بخشی از دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی موافقت کرده است.

ـ پنتاگون اعلام کرد که جنگنده‌های آمریکایی چندین حمله به شرق سوریه در واکنش به حملات اخیر به کارمندان آمریکایی در عراق داشتند.

ـ نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی با اشاره به برگزاری جلسه شورای حکام آژانس در روز دوشنبه، تاکید کرد: اطمینان از پیش بردن مباحث به گونه‌ای که بر تلاش‌ها برای احیای کامل برجام تاثیر منفی نگذارد وظیفه همه اعضای این نهاد است.

ـ رییس دفتر نمایندگی ایران در امارات از آغاز صدور روادید (ویزا) توریستی امارات برای ایرانیان از روز پنجشنبه خبر داد.

ـ وزیر بهداشت از آغاز فاز دوم واکسیناسیون در کشور خبر داد و گفت: ۲۰ هزار سالمند و معلول از فردا واکسن کرونا را دریافت می‌کنند؛ امیدواریم تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰، اکثر گروه‌های هدف واکسینه شوند.

برای پیش‌بینی بازار سهام نیز گزارش اخبار مهم برای بازار سهام هفته بعد را بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »