جوان کارآفرین دلگانی مرحله دوم پرورش صنعتی بوقلمون را آغاز کرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا، این جوان سیستان و بلوچستانی به خبرنگار ایرنا گفت: با تلاش، پشتکار و اخذ تسهیلات از جهاد کشاورزی در راستای لبیک به بیانات رهبر معظم انقلاب و تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر معظم له که همانا تکیه بر تولیدات بومی و استفاده از توان و فکر داخلی برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی است، گامی هرچند کوچک در این زمینه برداشته ام.
آسا شه بخش اظهار داشت: قبل از اینکه این مرکز پرورش صنعتی بوقلمون را راه اندازی کنم، با عکاسی امرار معاش می کردم.
وی افزود: بیکاری جوانان از یک طرف و نبود کارگاه تولیدی در دلگان وادارم کرد تا به فکر راه اندازی نخستین مرکز پرورش صنعتی بوقلمون در سیستان و بلوچستان بیفتم.
شه بخش با اشاره به اینکه با ایجاد و راه اندازی این مرکز برای چهار نفر اشتغال آفرینی کرده است، ادامه داد: پرورش بوقلمون علاوه بر اینکه به امرار معاش خود و خانواده ام و تولید شهرستان و استان کمک می کند زمینه اشتغالزایی برای چهار نفر به طور مستقیم و چندین نفر نیز به صورت غیر مستقیم فراهم کرده است.
وی بیان کرد: برای راه اندازی مرکز پرورش صنعتی بوقلمون در روستای کلانظهور 6 میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح های خوداشتغالی دریافت کرده ام.
این جوان کارآفرین دلگانی همچنین تصریح کرد: کار پرورش بوقلمون را با 2 هزار قطعه جوجه آغاز و پس از بهره برداری از نخستین مرحله پرورش محصولات خود را به سختی فروختم، اما اکنون با توجه به رایزنی های صورت گرفته با کشتارگاه کرمان برای فروش، مرحله دوم پرورش بوقلمون را با مشکلات کمتری آغاز کرده ام.
وی با بیان اینکه برای تولید بیشتر و تامین گوشت مورد نیاز استان و سایر استانهای کشور نیازمند حمایت دولت است، گفت: مهمترین حمایت دولت کمک به بازاریابی و فروش بوقلمون های پرورشی و همچنین راه اندازی کشتارگاه صنعتی و بسته بندی مرغ در شهرستان دلگان است.
شه بخش دوره پرورش بوقلمون را چهار تا 6 ماه عنوان کرد و ادامه داد: برای فروش محصولات تولیدی مرحله اول مشکلات زیادی داشتم که امیدوارم دراین دوره با همکاری و حمایت مسئولان مشکل بازاریابی و فروش برطرف شود.
این جوان 23 ساله دلگانی اوایل مهر ماه گذشته در گفت وگو با خبرنگار ایرنا نگران فروش بوقلمون های پرورشی خود بود و گفت:
بوقلمونها فروش نرفته اند و نگران بازپرداخت تسهیلات دریافتی خود هستم.
وی افزود: با وجود تمام مشکلات برای ایجاد واحد پرورش بوقلمون در روستای کلان ظهور 2 هزار قطعه جوجه بوقلمون از خارج کشور وارد کرده و به پرورش آنها مشغول شدم.
شه بخش اظهار داشت: بوقلمون ها پس از رسیدن به وزن بیش از 12 کیلوگرم آماده فروش شدند که برای فروش به شهرهای مختلف استان از جمله زاهدان عزیمت کرده و حتی در کنار خیابان بوقلمون ها را فروختم.
معاون بهبود و تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: واحد پرورش بوقلمون شه بخش نخستین واحد پرورشی از این نوع در استان است و نهایت تلاش برای فروش محصولات تولیدی آن انجام می شود.
مجتبی پیری افزود: برای انتقال بوقلمون ها به مرکز استان همکاری های خوبی با این جوان کارآفرین صورت گرفته است.
وی گفت: با سرد شدن هوا مردم نسبت به خرید بوقلمون بیشتر تشویق می شوند که امیدواریم مشکل فروش محصول این واحد صنعتی نیز حل شود.
مدیر جهاد کشاورزی دلگان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: جوان کارآفرین این شهرستان برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان اقدام به پرورش بوقلمون به روش صنعتی و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی کرده است.
یار محمد بامری اظهار داشت: شهرستان دلگان به لحاظ شرایط مناسب آب و هوای ظرفیت پرورش سه دوره بوقلمون را در سال دارد.
وی افزود: گوشت بوقلمون دارای پروتئین، چربی و کلسترول پایین تری نسبت به گوشت گوسفند، گاو و مرغ است.
آسا شه بخش در خصوص ویژگی های بوقلمون گفت: بوقلمون یک پرنده سخت جان است و حساسیت های مرغ را ندارد و پرورش آن مانند مرغ تخصصی نیست.
این جوان کار آفرین افزود: جوجه های بوقلمون یک روزه را خریداری می کنم و پس از طی دوره پرورش چهار ماهه و رسیدن به وزن مورد نظر به بازار عرضه می شود.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایرنا گلمورتی مرکز شهرستان دلگان در 480 کیلومتری جنوب غرب زاهدان قرار دارد و از شهرستانهای گرمسیر سیستان و بلوچستان محسوب می شود.
7314**8006** 6081 خبرنگار: محمد هادی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »