8 طرح از استان مرکزی به جشنواره “فناوری ایرانی و کسب‌ و کار ایرانی” معرفی می‌شود

سعید موسایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به برگزاری جشنواره فناوری ایرانی، کسب‌ و کار ایرانی اظهار داشت: جشنواره ملی علم تا عمل برای ششمین بار به‌صورت سراسری در سطح کشور برگزار شده است و امسال به تدبیر معاونت علمی ریاست جمهوری عنوان برنامه علم تا عمل به فناوری ایرانی، کسب‌وکار ایرانی تغییر یافت.

وی افزود: در راستای اجرایی شدن این طرح رئیس پارک علم‌وفناوری استان مرکزی توسط استاندار مرکزی حکمی به عنوان دبیر استانی این جشنواره دریافت کرد تا اقدامات لازم در این زمینه را پیگیری کند.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری مرکزی تصریح کرد: جلسه‌ای با مضمون بررسی طرح‌های واجدشرایط شرکت در این جشنواره تشکیل شد و در نتیجه از هفده طرح معرفی شده تعداد 10 طرح برتر در سطح استان مرکزی برای شرکت در این جشنواره برگزیده شدند.

موسائی ادامه داد: دانش بنیان بودن طرح، دارا بودن مرکز تحقیق و توسعه و فروش بالای 100 میلیون تومان از محل محصولات دانش بنیان مهم‌ترین ملاک‌های حضور طرح‌ها در این جشنواره هستند.

وی عنوان کرد: جشنواره ملی فناوری ایرانی، کسب‌وکار ایرانی هرساله با هدف تجاری‌سازی فناوری‌ها و یافته‌های پژوهشی که جنبه علمی و فناوری دارند توسط معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: جشنواره ملی فناوری ایرانی، کسب‌وکار ایرانی امسال در دهه نخستین دی ماه در محل مصلی امام خمینی(ره) استان تهران برگزار می‌شود.

موسائی بیان کرد: از تعداد طرح‌های معرفی شده استان مرکزی تعداد سه طرح به عنوان طرح‌های منتخب ملی و تعداد پنج طرح نیز به عنوان طرح‌های منتخب استانی برگزیده می‌شوند اما با توجه به ظرفیت‌ طرح‌های استانی تخصیص رتبه‌های برتر این جشنواره به طرح‌های معرفی شده استان مرکزی دور از انتظار نیست.

وی افزود: در نهایت طرح‌های منتخب به منظور دانش‌بنیان بودن به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می‌کنند و باید گفت که نقطه عطف اقتصاد دانش‌بنیان داشتن اقتصادی مبتنی بر علم‌ودانش و اقتصادی دانش‌محور است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری مرکزی ادامه داد: در جلسات تشکیل شده معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی بر استفاده صحیح از فرصت کسب شده برای معرفی این طرح‌ها تاکید داشت.

موسائی عنوان کرد: اطلاع‌رسانی مناسب در بین فعالان دانشگاهی و دانشجویان زمینه حضور موثر و فعال این قشر را در نمایشگاه و جشنواره مربوطه فراهم می‌سازد، حمایت از طرح‌های معرفی شده مورد تاکید مسئولان استانی واقع شده است.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شد که بازدید مسئولان استانی از این جشنواره مورد تاکید مقامات ارشد استانی قرار گیرد، همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی با درنظر داشتن ظرفیت‌های موجود در سطح استان مرکزی به شرکت طرح‌های برگزیده در این جشنواره ابراز امیدواری کرد که حضور استان در این جشنواره شاخص و برجسته باشد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری مرکزی بیان کرد: استان مرکزی دارای ظرفیت‌های بسیاری همچون تعداد بالای مراکز دانشگاهی، قشر عظیمی از دانشجویان، استقرار 3 هزار واحد صنعتی، تعداد بسیاری واحد تولیدی و غیره است که می‌توانند نقش موثری در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.

موسائی افزود: توانایی بالای دانشجویان و اساتید دانشگاهی می‌تواند زمینه درخشش استان مرکزی را در حوزه فناوری همانند حوزه‌های تولید و صنعت فراهم سازد تا استان مرکزی نیز بتواند در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گامی موثر بردارد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »