شهریه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی واریز شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۳۹۹ – ۱۴۰۰ دانشجویان تحت پوشش بهزیستی خبر داد و گفت: ۱۷۰ میلیارد ریال به حساب ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد، غیرانتفاهی، علمی کاربردی، دولتی شبانه، آموزشکده فنی و حرفه‌ای، مجازی، پردیس بین‌الملل و حوزوی واریز شده است.

به گزارش خبرگزار فارس، وحید قبادی‌دانا گفت: بخشی از دانشجویان مدارک خود را به طور کامل در سامانه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور ثبت نکرده‌اند که مجددا این سامانه از شنبه ۱۱ بهمن‌ماه به مدت ۲ هفته برای ویرایش باز می شود.

وی با بیان اینکه نیمی از این تعداد دانشجویان، دارای معلولیت یا فرزند بهزیستی هستند، ادامه داد: نیمی دیگر را زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها تشکیل می‌دهند؛ وجه تمایز پرداخت این دوره پرداخت الکترونیکی شهریه به طور کامل در کارت دانشجویان است و با توجه به تشکیل سامانه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور در شرایط کرونایی این امکان فراهم شد که شهریه این افراد سریعتر و دقیق‌تر به دست آنها برسد و شان و منزلت آنها بیش از پیش حفظ و صیانت خواهد شد. 

قبادی دانا اظهارداشت: در گذشته شهریه دانشجویان به استان‌ها پرداخت می‌شد که ضمن نبود شفافیت، سرعت‌بخشی و دقت را کاهش می‌داد لذا برای شفافیت بیشتر و تسریع در این فرآیند و صیانت از جایگاه اجتماعی و شان افراد تحت پوشش، پرداخت الکترونیکی در دستور کار قرار گرفت و سامانه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور رونمایی شد؛ یکی از خصوصیت‌های این دوره، شهریه دانشجویی برای فرزندان افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید لحاظ شده است و همچنین پرداخت شهریه فارغ از دهک‌های درآمدی خانواده دانشجویان و فارغ از شدت معلولیت صورت پذیرفته است. 

وی با بیان اینکه موظف به پرداخت شهریه دانشجویان با معلولیت متوسط، شدید و خیلی شدید در دهک‌های درآمدی ۱ تا ۷ به صورت کامل هستیم، گفت: شهریه مابقی افراد دارای معلولیت در دهک‌های درآمدی ۸ تا ۹ پس از تامین اعتبار بخشی از شهریه‌ها قابل پرداخت است که در این دوره با حمایت دولت و سازمان برنامه و بودجه توانستیم برای سایر جامعه هدف نیز این شهریه را به طور کامل پرداخت کنیم. البته بخشی از دانشجویان مدارک را به طور کامل روی سامانه ثبت نکرده‌اند و یا ایراداتی داشته که مجددا سامانه دانشجویان سازمان بهزیستی کشور از شنبه ۱۱ بهمن‌ماه به مدت ۲ هفته برای ویرایش و تکمیل اطلاعات باز می‌شود. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز کمک هزینه تشویقی برای دانشجویان دانشگاه‌های دولتی تحت پوشش در آینده‌ای نزدیک خبر داد. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »