روحانی: باید کمک کنیم تا بخش خصوصی در مناطق آزاد فعال باشد

رئیس جمهور گفت: دولت باید تسهیل کننده باشد و حمایت کند و این بسیار جالب توجه است که بتوانیم در همه مناطق آزاد در کشور در سرمایه گذاری ها شرایطی را فراهم کنیم که بخش خصوصی ما فعال شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رئیس جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در آئین بهره برداری از طرح‌های ملی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی پس از توضیحات مرتضی بانک دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری_صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، اظهار داشت: قبل از اینکه فرمان افتتاح صادر شود می‌خواستم از شما سوال کنم که آیا تمام مناطق آزاد ما به سامانه پنجره واحد وصل هستند به این معنا که اگر کسی بخواهد سرمایه گذاری ای انجام دهد و خدماتی دریافت کند نیازی به مراجعه حضوری ندارد؟

وی پس از استماع توضیح سوال طرح شده از بانک، عنوان کرد: این موضوع تحول بسیار مهمی است که مردم برای اینکه بخواهند در مناطق آزاد سرمایه گذاری کنند و بخواهند خدمتی ارائه و یا دریافت کنند، نیاز نباشد که خودشان حضور داشته باشند و بتوانند از طریق سیستم الکترونیک خدمات را دریافت کنند.

اهم اظهارات وی را در ادامه به  نقل از مهر بخوانید؛

* این که می‌گوئید ۳۰ روزه پاسخ نهایی متقاضی را می‌دهیم و در آینده ۲۰ روزه می‌شود و ۷۰ درصد خدمات را امروز می‌دهیم و تا پایان دولت ۱۰۰ درصد می‌شود، بسیار امیدوارم کننده است. از همه مناطق آزاد و شما خواهش می‌کنم در این زمینه فعال‌تر باشید. شفافیت، عدم حضور و عدم چهره به چهره شدن و اینکه خدمات را الکترونیکی دریافت کردن یک اصل مهم برای ما در این دولت است که هم می‌تواند سرعت کار را زیادتر کند و هم خدای ناکرده جلوی فساد احتمالی گرفته شود.

*{پس از استماع گزارش حمیدرضا مؤمنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم }: امیدوار هستم این افتتاح‌ها برای آبادانی جزیره بسیار مهم و استراتژیک قشم موجب سرافرازی مردم و آبادانی این جزیره باشد. خوشحالیم که امروز ۲۷ پروژه افتتاح می‌شود و ان شاءالله باز هم در مراحل بعدی شاهد افتتاح‌های دیگری تا پایان دولت دوازدهم خواهیم بود.

* بسیار خوشحال کننده بود که شما بیان کردید این سرمایه گذاری ای که انجام گرفته و امروز افتتاح می‌شود، ۲ درصد از طرف منطقه آزاد بوده و ۹۸ درصد این سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی انجام می‌گیرد و این بسیار مهم است.

* اساس اقتصاد کشور ما این است که بخش خصوصی باید فعال باشد و آنها باید در صحنه باشند. دولت باید تسهیل کننده باشد و حمایت و کمک کند و این بسیار جالب توجه است که ما بتوانیم در همه مناطق آزاد در سراسر کشور در سرمایه گذاری ها شرایطی را فراهم کنیم که بخش خصوصی ما فعال شود. پروژه‌های بسیار مهمی را امروز افتتاح می‌کنید. اینکه در سایه این پروژه‌ها بیش از ۲۲۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند و اشتغال جدید ایجاد می‌کند بسیار خوشحال کننده است. امیدواریم همه آنهایی که مشغول کار می‌شوند زندگی سعادتمندانه ای داشته باشند.

ادامه دارد….

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »