نقش دهی سردار سلیمانی به خبرنگاران در مذاکره ایران، آمریکا و عراق

معاون سابق وزیر خارجه گفت: زمانی که به درخواست مقامات عراقی قرار شد مذاکره‌ای بین ایران و عراق و آمریکا برگزار شود، سردار سلیمانی گفت این خبرنگاران در خط مقدم کاری هستند که ما انجام می‌دهیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسین امیرعبداللهیان دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی عصر چهارشنبه (هفدهم دیماه) در اختتامیه اولین کنگره شعر «انتقام سخت» که در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش آن شهید، اظهار داشت: سردار سلیمانی طبع شعر و شاعری خاص خود را داشتند و اگر از خودشان خیلی شعر نگفتند، ولی گاهی از جلسات که بیرون می‌آمدیم، مسیری را باهم طی می‌کردیم و می‌دیدم مواقعی که فشار کار زیاد است و زمانی که خیلی شاد و خرسند از کاری بود که انجام داده، به تناسب آن اشعاری را می‌خواند.

وی با اشاره به ویژگی‌های مکتب شهید سلیمانی گفت: اولین ویژگی مکتب سلیمانی ترسیم دکترین مقاومت هست که یک نظم جدید منطقه‌ای هست که ترسیم‌کننده حداکثری امنیت منطقه و جهان است.

امیرعبدالهیان با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته آمریکایی‌ها و متحدانش تلاش کردن ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی در منطقه ایجاد کنند که از آن به خاورمیانه بزرگ یاد می‌شد، گفت: سردار سلیمانی و همرزمانشان توانستند این ترتیبات را بشکنند و ترتیبات و نظم جدیدی تحت عنوان جبهه مقاومت ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه از سال ۲۰۱۱ میلادی که بیداری اسلامی شروع شد و شاهد افتادن حاکمان وابسته منطقه بودیم و این موج بصورت دومینو ادامه می‌یافت، اظهار داشت: جبهه مقابل تصمیم گرفت در این تحولات دستکاری کند و شرایطی که منطقه را به سمتی پیش می‌برد که کشورهای منطقه بالا آمده و رژیم صهیونیستی در حال تضعیف و فروپاشی هست را کاملاً در یک عملیات مهندسی معکوس به شرایطی تبدیل کنند که اشغالگران قدس موقعیت اول را پیدا کنند وکشورهای اسلامی منطقه یا درگیر داعش یا اختلافات شیعه و سنی و یا قومی شوند که نتیجه آن تجزیه کشورهای منطقه باشد.

وی افزود: این تجزیه قرار بود از عراق و سوریه شروع شود و حتی عربستان سعودی متحد آمریکا هم به تجزیه کشیده شود.

امیر عبدالهیان تاکید کرد: کار بزرگ سلیمانی در ترجمان نگاه رهبری مقام معظم رهبری، به هم ریختن ترتیبات سیاسی و امنیتی و منطقه‌ای آمریکا و تمرکز بر دکترین مقاومت و ایجاد امید حداکثری در سایه ترتیبات جدید سیاسی و امنیتی بنام جبهه مقاومت یا محور مقاومت است.

دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه سردار سلیمانی در حوزه فعالیت‌های خود از هیچ‌یک از شاخه‌های علم و فناوری غفلت نمی‌کرد گفت: زمانی که من در وزارت امور خارجه مسئولیت بخش عراق را بر عهده داشتم و سردار سلیمانی در نیروی قدس سپاه بودند درخواستی از من داشته و آن این بود که در اندیشکده‌های آمریکایی و اروپایی هر موضوعی را در مورد غرب اسیا مشاهده کردید به ما بفرستید تا ما استفاده کنیم.

امیرعبداللهیان افزود: واقعاً وقتی که این مقالات کتاب‌ها می‌رسید در وزارت خارجه ترجمه می‌شود و می‌دیدم در اولین جلسه سردار سلیمانی مواردی را از آن مطالب استخراج و در راستای مأموریت خود مهندسی معکوس می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه از رسانه در جای خود به دقت استفاده می‌کردند، گفت: زمانی به درخواست مقامات عراقی، در جمهوری اسلامی قرار شد مذاکره‌ای سه جانبه بین ایران و عراق و آمریکا با حضور طرف عراقی در بغداد انجام شود.

معاون سابق وزارت امور خارجه ادامه داد: سردار سلیمانی به عنوان کسی که مسئول پرونده عراق بود ده‌ها ساعت برای تیم مذاکره کننده که در آن موقع آقای کاظمی قمی مسئول آن بود وقت می‌گذاشت و همه احتمالات در آنجا بررسی می‌شد.

وی ضمن اشاره به اینکه از جمله نکاتی که سردار سلیمانی در مذاکرات داشتند این بود که به من گفت که حواستان باشد که این خبرنگاران در خط مقدم کاری هستند که ما انجام می‌دهیم و کار اینها مهمتر از کاری هست که در مذاکره انجام می‌شود، تصریح کرد: ایشان می‌گفت چون هر کدام از شما می‌توانید بعد از مذاکره یک حرف را بزنید و طرف آمریکایی هم نشان داده که صداقت ندارد و خواهید دید در مذاکره به گونه‌ای با شما مذاکره خواهد کرد و در بیرون کنفرانس مطبوعاتی به گونه‌ای دیگر سخن خواهد گفت.

امیرعبداللهیان با تاکید بر اینکه در میز مذاکره هیچ یک از ویژگی‌های یک ابر قدرت و هژمونی بنا آمریکا را ندیدیم اظهار داشت: آمریکایی‌ها در میز مذاکره به دلیل منطقه گفتمانی و مذاکراتی جمهوری اسلامی ایران باختند. مذاکره با نظارت سردار سلیمانی در سطح عالی خود دنبال می‌شد و این بخشی از کمکی بود که ما می‌توانستیم به دوستانمان در عراق بدهیم.

وی با تأکید بر اینکه آمریکایی‌ها در میز مذاکره در برابر منطق و استدلال و گفتمان قوی هیأت مذاکره کننده ایرانی که نشأت گرفته از اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود نتوانستند اهداف یک طرفه خود را پیش ببرند، گفت: از سفیر آمریکا رایان کراکر گرفته تا جانشین ژنرال پترائوس حاکم نظامی آمریکامقامات ارشد سازمان سیا در تیم مذاکره کننده آمریکا حضور داشتند ولی میز مذاکره را باختند ولی وقتی که بیرون آمدند یک سلسله دروغ را زنجیره وار مطرح کردند.

امیر عبداللهیان تأکید کرد: رسانه یک علم و هنر است و صرفاً یک فناوری ارتباطی نیست و بکارگیری همه ظرفیت‌ها در راستای مأموریت اصلی یکی از ویژگی‌های مکتب سلیمانی هست.

وی با اشاره به اینکه ویژگی دیگر سردار سلیمانی عمل به تکلیف بود، اظهار داشت: سردار برای خدا کار می‌کرد، درحالی که شصت درصد خاک سوریه در اختیار دشمن قرار داشت ولی ۶۰ درصد از دست دادن خاک سوریه روحیه سردار سلیمانی را متزلزل نمی‌کرد.

دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سردار به گونه‌ای در جلسات صحبت می‌کرد و با طراحی وارد می‌شد گویی که وارد یک مرحله جدید از ادای تکلیف خود و جهادی شده که باید انجام بدهد اظهار داشت: در اوج سختی‌ها و فشارها چیزی که سردار را بشاش می‌کرد، دیدار با مقام معظم رهبری بود.

وی افزود: در یک جلسه که من در آن نبودم رهبر معظم انقلاب به مسئولین هشدار دادند که تغییر در سوریه جغرافیای سیاسی منطقه را تغییر خواهد داد و بروید و به تکلیف خودتان عمل کنید.دومین فردی که از آن جلسه بیرون آمد سردار سلیمانی بود و من دیدم که سردار سلیمانی که از مأموریتی که به نتیجه رسانده بیرون آمده است.

دستیار ارشد امور بین الملل رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های مهم مکتب سردار سلیمانی تمرکز بر اجرای عدالت است و انتقام سخت بی تردید در مکتب سردار سلیمانی جای خود را دارد، گفت: وقتی داعش آن جسارت را به شهید حججی کرد، انتقام سخت سردار سلیمانی چگونه انجام شد و انتقام سخت سردار سلیمانی قطعی و تغییرناپذیر است.

امیرعبدالهیان با بیان اینکه گاهی آمریکایی‌ها اینگونه القا می‌کنند که این جمهوری خواهان بودند که سردار سلیمانی و همراهان او را مورد هدف قرار دادند و بستری را آماده می‌کنند که اینگونه القا کنند که اگر از روز ۲۰ ژانویه ترامپ جنایتکار تروریست رفت و بایدن با همان رویکرد اما با روش دیگری روی کار آمد موضوع انتقام را سرد کنند و بگویند کسانی که عامل آن جنایت بودند اکنون کاره‌ای نیستند، اظهار داشت: با صدای بلند اعلام می‌کنم که آمران و عاملان قطعاً به سزای اعمالشان خواهند رسید، اما بدین معنا نیست که کاخ سفید از مسئولیت حقوقی خود فرار کند و توجیه کند و کاخ سفید و حکومت و دولت آمریکا مسئولیت حقوقی و بین المللی خود را دارند و برای اجرای عدالت باید پاسخگو باشند.

به گزارش مهر،

مرتضی حیدری آل کثیر مدیر عامل مجمع شاعران مقاومت با بیان اینکه در مجموع پس از اعلام فراخوان اولین کنگره بین المللی شعر «انتقام سخت» حدود ۸۰۰ اثر در زبان‌های زنده دنیا اعم از «فارسی، عربی، ترکی و آذری، کردی، اردو و انگلیسی» به دبیرخانه رسید که از این میان حدود ۴۰۰ اثر فارسی و ۱۴۰ اثر عربی است، گفت: مقرر شد اختتامیه اصلی این کنگره روز چهارشنبه ۱۷ دی‌ماه در سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شود و اختتامیه بخش عربی نیز در دمشق با حضور شاعران برگزیده برگزار گردد.

حیدری آل کثیر تاکید کرد: همچنین در مراسم اختتامیه تهران بناست از ۱۰ مجموعه شعر مقاومت در زبان‌های مختلف رونمایی و جوایز برگزیدگان اعطا شود.

وی سوریه، عراق، لبنان، فلسطین، یمن، کویت، تونس، نروژ، ترکیه، آذربایجان، روسیه، هند و پاکستان را کشورهای شرکت کننده در این کنگره خوانده و نتیجه این کنگره را به شرح ذیل اعلام کرد.

بر پایه این خبر برگزیدگان زبان کردی اصغر عظیمی مهر، میلاد پشابادی (اهل سنت)، رسول عظیمی مهر، شاهین حسینی (کردستان عراق) هستند.

همچنین صلاح محمود رمضان، حسن علی المرعی، محمود حبیب، مهند صقور، فارس دعدوش، علی اسعد اسعد، فاطمه السحمرانی، نسیم وسوف، عبدالحمید ملحم، نورالدین عبدالرحمن و الشیخ مهدی‌الساری برگزیدگان عرب در بخش فصیح و محلی هستند.

ضمناً عماد الغراوی، عباس الکوتی، موسی الدیراوی برگزیدگان بخش عربی محلی این کنگره شعر هستند.

و همچنین گول بالافنایی از باکو، بهزاد بیات‌فرد از زنجان و عارف ساسانی از مراغه را به عنوان برگزیدگان بخش زبان ترکی کنگره شعر انتقام سخت اعلام کرد.

طبق اعلام مدیر عامل مجمع شاعران مقاومت برگزیده‌های زبان فارسی نیز محمد خادم، علی سلیمانی، یوسف رحیمی هستند.

ضمناً از عاطفه جوشقانیان و احمد علوی، مهدی جهاندار، محمد زارعی و محمدحسین صفری در این برنامه تقدیر به عمل می‌آید.

وی همچنین برگزیدگان بخش زبان اردو را خانم سیده معصومه شیرازی از پاکستان، سید ندیم نقوی از هند و عباس ثاقب از پاکستان اعلام کرد.

علاوه بر این حیدری آل کثیر ضمن اعلام اسامی آقایان سعید بیابانکی، حسن صنوبری، میلاد عرفانپور و محمدمهدی سیار و خانم فاطمه عارف نژاد تاکید کرد که در طرح رصد از این شاعران به خاطر شعر سرودن برای شهادت شهید فخری زاده تقدیر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »